Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Bauknecht BT 1090 BA


Voor 1.399,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€20,- korting
2 a 4 weken levertijd
Laagste prijs
   

Bauknecht BT 1090 BA

Bij deze webwinkel heeft u altijd de beste producten zoals deze Bauknecht Inductie. Wij streven er naar dat we de beste hulp bieden op de door ons verkochte artikelen. Met onze laagste prijs garantie geven we de voordeligste prijs voor deze Bauknecht Inductie met type BT 1090 BA. Ontdekt u het deze Inductie elders goedkoper dan kunt u dat ons altijd verwittigen.Dit artikel van dit merk wordt voor Belgie gratis verzonden, uiteraard kunt u de BT 1090 BA altijd kosteloos ophalen in Sint-Niklaas. In NL kunt u deze Bauknecht inductie gratis laten bezorgen bij u thuis.Merk
Bauknecht
Model
BT 1090 BA
Breedte
90 cm of meer - 30 alternatieven
Aantal zones
5 zones - 40 alternatieven
Bediening
sliderbediening - 93 alternatieven
EAN
859991648250

Kenmerken van deze elektrische Bauknecht kookplaat: elegante technologie, die de pan verhit en niet de kookplaat waardoor energie niet verloren gaat en voor perfecte kookresultaten. (5 + 0) ruimte kookzones. Elektrische stroomvoorziening. 5 inductiezones. Oneindige veelzijdigheid met de FlexiCook technologie: combineer meerdere pitten tot grotere kookzones voor pannen van ieder formaat. Een elegant, strak en functioneel glazen oppervlak. Innovatieve slider-bediening om de temperatuurinstelling van iedere kookzone gemakkelijk en effectief in te stellen.

 

FlexiDuo

Als je de verticale FlexiDuo-zone met twee ovale spoelen activeert, kan je de kookpot of pan van de ene spoel naar de andere verplaatsen op de flexibele zone zonder dat het warmteniveau verandert. Je kunt ook twee pannen tegelijk op de flexibele zone plaatsen of één grote pan die de hele oppervlakte bedekt.

 

FlexiCook

Variabele kookplaten.
Uw kookplaat is nu net zo variabel als de veelzijdigheid van uw favoriete gerechten. Ontdek de voordelen van flexibele kookplaten met de FlexiCook-functie: nu kunt u twee pannen met verschillende temperaturen op één kookzone verwarmen, twee zones aan elkaar koppelen, of pannen verplaatsen binnen de Flexizone, omdat de instellingen worden meegenomen en aangepast en de brugfunctie wordt gedeactiveerd. Maximale flexibiliteit voor het grootste kookplezier.

 

Booster

Haast?
Soms moeten dingen snel gebeuren. Dankzij de boosterfunctie bereikt de kookplaat snel de gewenste temperatuur.

 

Smeltstand

Smelten zonder au-bain marie.
Smelt uw eten direct op de kookplaat - zonder het gebruik van een waterbad. Inductiekookplaten maken dit mogelijk en houden de pan op een constante temperatuur van ca. 35 °C.

 

Inductie

Intelligent en efficiënt.
Geniet van volledige flexibiliteit en bespaar tegelijkertijd energiekosten. Dankzij de innovatieve inductietechnologie wordt de warmte direct naar de bodem van de pan gebracht - en alleen als de pan op de kookplaat staat. De warmte kan, net als bij gaskookplaten, snel worden aangepast.

 

Afmetingen

Hoogte: 5.3 mm

Breedte: 90 mm

Diepte: 51mm

Breedte nis: 86mm

Diepte: 48-49mm


Bauknecht BT 1090 BA Bauknecht BT 1090 BA(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Bauknecht BT 1090 BA inductie is bij ons aan te schaffen voor maar € 1.399,00

ID: 48027/36228
Laagste prijsSetkorting
© Copyright 2005-2022 - BIT marketing BVBA