Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Whirlpool ACM 848/BA - toonzaalmodel

inductiekookplaat - 65 cm - 4 zones - FlexiCook links - intensieve zone 4200 W - Premium slidercontrole - timer - pauzefunctie - 6th Sense functie - voor een nis van 56 cm - facetrand

Van 929,-Voor 399,- Incl. btw
Incl. recupel
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
Op voorraad | Op werkdagen voor 15u00 besteld, morgen in huis. | De volgende werkdag afhalen
   

Whirlpool ACM 848/BA - toonzaalmodel

Bij deze webwinkel heeft u altijd de beste producten zoals deze Whirlpool Inductie. We streven er naar dat we de snelste ondersteuning geven op de door ons verkochte artikelen. Met deze laagste prijs garantie bieden we de laagste prijs voor deze Inductie van Whirlpool met type ACM 848/BA - toonzaalmodel. Vind u het deze Inductie ergens anders goedkoper dan moet u dat ons altijd laten weten.Dit artikel van Whirlpool wordt in Belgie kosteloos geleverd, uiteraard kunt u dit artikel steeds kosteloos ophalen in Sint-Niklaas. In NL kunt u de Whirlpool inductie gratis laten leveren bij u thuis.

inductiekookplaat - 65 cm - 4 zones - FlexiCook links - intensieve zone 4200 W - Premium slidercontrole - timer - pauzefunctie - 6th Sense functie - voor een nis van 56 cm - facetrand

Merk
Whirlpool
Model
ACM 848/BA - toonzaalmodel
Breedte
62 tot 65 cm - 8 alternatieven
Aantal zones
4 zones - 158 alternatieven
Afwerking kader
facetrand - 57 alternatieven
Bediening
sliderbediening - 126 alternatieven
EAN
9990000003136

Toonzaalmodel - 100% nieuw - 2 jaar garantie - 15 dagen zichttermijn

 

Productbeschrijving
6th Sense® Green Generation FlexiCook inductiekookplaat van 65cm. Deze kookplaat met 4 kookzones waarvan 1 FlexiCook en tiptoetsbediening met Premium slider is uitgevoerd met 4 afgeschuinde zijden.
FlexiCook, de flexibiliteit om te koken zoals u wilt 
Met de nieuwe multifunctionele FlexiCook zone geeft Whirlpool u de vrijheid om het kookgebied aan te passen naar uw wensen. Deze zone van 38,5cm x 23cm is groot genoeg om extra grote pannen te plaatsen, zoals vispannen of grote schalen. Met een consistente temperatuur over de hele zone is het op deze kookplaat ideaal om grote hoeveelheden gelijkmatig te koken. Deze zone kan ook gebruikt worden om verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden. Tevens kan de FlexiCook zone als 2 onafhankelijke zones gebruikt worden. Desgewenst kunt u de pan van de voorste zone naar de achterste zone verplaatsen met behoud van alle instellingen. Het systeem detecteert binnen 1 minuut automatisch welke zone geactiveerd dient te blijven. Koken wordt zo gemakkelijk, flexibel en veilig.
Premium slidercontrole 
Een innovatief bedieningspaneel maakt deze kookplaat ongelooflijk eenvoudig te gebruiken. U past het vermogen via een tiptoetsbediening met Premium slider aan, zodat u totale controle over het kookproces houdt, terwijl een eenvoudige display u in één oogopslag toont welke kookzones in werking zijn.
6th Sense® kookfunctie 
Dankzij de exclusieve 6th Sense® technologie biedt deze kookplaat u ongekende controle en efficiëntie. Bovendien genereert zij energiebesparingen tot 30%(1) door middel van een intelligent algoritme. Wanneer u bijvoorbeeld water kookt, schat de 6th Sense® functie de temperatuur van de pan in en past het vermogen aan tot het kookpunt wordt bereikt. Een akoestisch signaal geeft aan wanneer het water kookt en het vermogen wordt automatisch verlaagd om het water aan de kook te houden. (1) In vergelijking met de boosterfunctie van een standaard Whirlpool inductiekookplaat.
Timer met kooktijdinstelling 
U kunt de gewenste bereidingstijd instellen voor een kookzone. Het instellen van de timer is heel eenvoudig. Na afloop van de ingestelde tijd (1 - 99 minuten) schakelt de kookzone zichzelf automatisch uit.
     
Technische kenmerken
4 inductiezones met booster
FlexiCook linksvoor: 1850/2500 W, 18 cm Ø
Zone rechtsvoor: 1400/1800 W, 14,5 cm Ø
Zone rechtsachter: 2300/4200 W, 24 cm Ø
FlexiCook linksachter: 1850/2500 W, 18 cm Ø
Tiptoetsbediening aan de voorzijde met Premium slidercontrole
6th Sense® functie (voedsel gecontroleerd aan de kook brengen)
Pauzefunctie
Timer voor kooktijdinstelling voor een zone naar keuze (1-99 Min.)
Vergrendeling van het bedieningspaneel
Uitvoering: met 4 afgeschuinde zijden
Montageset bij werkblad in natuursteen in optie leverbaar (4819 404 78697)
Vermogen: 7,4 kW
Uitsnijmaat werkblad (BxD): 560x490 mm
Afmetingen apparaat (BxD): 650 x 510 mm
               
6TH SENSE® KOOKPLATEN
Plaats een pan op de kookplaat en de 6th Sense® technologie past het vermogen aan om zo snel mogelijk het kookpunt te bereiken en daarna het vermogen te verminderen om een constante temperatuur te behouden.
Kook met controle, efficiëntie en  flexibiliteit.
De 6th Sense® inductiekookplaten leveren een energiebesparing op tot 20% dankzij het intelligente algoritme die ze gebruiken om het vermogen te controleren.
De 6th Sense® dampkappen passen automatisch hun vermogen aan waardoor constant frisse lucht verzekerd wordt alsook een minimaal energieverbruik.
 

Whirlpool ACM 848/BA - toonzaalmodel Whirlpool ACM 848/BA - toonzaalmodel(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Whirlpool ACM 848/BA - toonzaalmodel inductie is bij ons aan te schaffen voor maar € 399,00

ID: 21451/5178
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA