Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Samsung NV75A6679RKEF

Inbouwoven met pyrolyse - 60CM - Dual Cook Flex - touch bediening met draaknop - Wifi Control, telescopische geleiding.
Ontvang een Brabantia product t.w.v. maximaal §149

Van 899,-Voor 759,- Incl. btw
Afhalen: Gratis | Verzendkosten België: 30,- | Verzendkosten Nederland: 30,-
Niet direct leverbaar | Vanaf 5 werkdagen indien op voorraad bij leverancier
Laagste prijs
   

Samsung NV75A6679RKEF

Bij Electromania heeft u altijd de beste producten zoals deze Oven. Wij streven er naar dat wij de beste ondersteuning bieden op de door ons verkochte artikelen. Met de laagste prijs garantie bieden we de voordeligste prijs voor deze Samsung Oven met type NV75A6679RKEF. Ontdekt u het deze Oven elders voor een lagere koopprijs dan moet u dat ons altijd laten weten.Deze oven van Samsung wordt in Belgie voor maar € 30,- verstuurd, uiteraard kunt u dit product altijd gratis ophalen in Sint-Niklaas. Voor NL kunt u de Samsung oven laten bezorgen voor maar 30,- bij uw woning.

Inbouwoven met pyrolyse - 60CM - Dual Cook Flex - touch bediening met draaknop - Wifi Control, telescopische geleiding.

Merk
Samsung
Model
NV75A6679RKEF
Type
oven - 160 alternatieven
Inbouwhoogte
60 cm - 132 alternatieven
Breedte
60 cm - 246 alternatieven
Verwarmingswijze oven
hete lucht - 159 alternatieven
Reinigingswijze
zelfreinigend - 76 alternatieven
Kleur oven
zwart - 140 alternatieven
Plaatsing
inbouw - 243 alternatieven
EAN
8806090831164

Eťn oven. Meer keuze. Heerlijk eten.

Flexibelere en efficiŽntere bereidingswijzen en meer smaak. Dankzij de flexibele deur met scharnier en het Dual Cook-systeem kun je de bovenste en onderste zones apart instellen en zo tijd en energie besparen. Het handige lcd-display haalt de creatieve kok in jou naar boven en met SmartThings Cooking* zet je altijd iets lekkers op tafel.

Meer gerechten veel efficiŽnter bereiden -†Flexible Door

De flexibele deur met scharnier biedt jou alle flexibiliteit bij het koken. Open de bovenste helft van de deur om de bovenste zone te gebruiken voor kleine maaltijden. Zo kun je gemakkelijk het garingsproces in de gaten houden en specerijen en kruiden toevoegen zonder dat er warmte verloren gaat. Of open de hele deur als je in beide zones verschillende gerechten bereidt.

Minder warmteverlies als je de ovendeur voor de helft opent

Dual Cook met flexibele deur - halve capaciteit

Bespaar veel tijd en energie bij de bereiding van kleinere en-/of diepvriesmaaltijden. Je kunt het Dual Cook-systeem efficiŽnt inzetten en alleen de bovenste helft van de oven gebruiken. De bereidingstijd wordt hiermee met 22% verkort en je verbruikt 18% minder energie*. Bovendien hoef je minder te bukken.

Het totale energieverbruik wordt gereduceerd met 18,2% en de bereidingstijd wordt verkort met 22,6% volgens interne testresultaten op basis van het IEC- 60350 testprotocol (kleine cakejes, convectie 165, vergeleken met de volledige ovencapaciteit). De daadwerkelijke besparingen hangen af van het product, gebruik en andere factoren.

Gewoon intuÔtief koken

Lcd-scherm en simpele UX

De gebruikershandleiding op het lcd-scherm biedt alle informatie die je nodig hebt om gewoon intuÔtief te kokkerellen. De oven onthoudt welke instellingen je het meest gebruikt en als je wilt kun je hem ook zo instellen dat hij de standen die je niet gebruikt, ook niet meer toont. De My Assistant Cook doet praktische suggesties en geeft handige tips.

†Meer genieten tijdens het koken. Bespaar tijd en maak van kokkerellen iets leuks met SmartThings Cooking*. Geef door wat je wel en niet lekker vindt en de app toont je gepersonaliseerde recepten** en een wekelijks menu. Je wordt begeleid tijdens het koken en geholpen bij het opstellen van een boodschappenlijstje***.

Gezellig ontspannen koken

Een draadloos netwerk en de Samsung SmartThings-app zijn vereist. De Samsung SmartThings-app ondersteunt Android OS 4.0 (ICS) of latere versies die zijn geoptimaliseerd voor Samsung-smartphones (Galaxy S- en Galaxy Note-series). De SmartThings-app ondersteunt ook iOS 7 of latere versies voor iPhone-modellen. De SmartThings-app is beschikbaar in de App Store en Play Store. ** Beschikbaar in de volgende talen: Engels, Frans, Duits, Italiaans en Mexicaans-Spaans. *** Alleen beschikbaar in het VK en Duitsland. Binnenkort in meer landen beschikbaar.

Gewoon relaxt en gezellig kokkerellen

Voice Control

Bedien de oven met je stem. Met een spraakassistent*, zoals Samsung Bixby**, Amazon Alexa of Google Assistant***, hoef je alleen maar een spraakcommando te geven om de oven aan het werk te zetten. Je kunt de oven eenvoudig aan-/uitzetten, functies selecteren en de instellingen wijzigen, zelfs als je met iets anders bezig bent.

†Een Wi-Fi-verbinding is vereist ** Bixby is Samsungs spraakassistent op basis van kunstmatige intelligentie (AI) / Internet of Things (IoT). Beschikbaarheid van Bixby kan per land verschillen. Bixby herkent verschillende talen en bepaalde accenten/dialecten: Engels (VS/VK), Mandarijn, Chinees en Koreaans. De beschikbaarheid van Bixby-functies en contentproviders kan verschillen per land/provider/taal/model/besturingssysteem. De lijst met functies die door middel van spraakopdrachten via Bixby kunnen worden bediend, blijft groeien. Deze mobiele functionaliteit is compatibel met de Samsung Galaxy 8-serie of hoger met Bixby-functies. Om volledig gebruik te kunnen maken van de Bixby-functionaliteiten, moet je zijn ingelogd op je Samsung-account en beschikken over een datanetwerk (Wi-Fi of internetverbinding). De werking van spraakassistenten kan op ieder moment worden opgeschort of beŽindigd. *** Amazon, Alexa en alle hieraan gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of gelieerde ondernemingen. Google is een handelsmerk van Google LLC.

Eenvoudig en slim bedienen, altijd en overal

Wifi Connectivity

Bespaar tijd en doe veel meer met Wi-Fi Connection. Met de app* kun je de oven altijd en overal gemakkelijk in de gaten houden en bedienen. Je kunt de oven voorverwarmen of uitzetten, de temperatuur en tijd reguleren of met de Auto Cook-functie snel een voorgeprogrammeerde stand selecteren. En de app helpt je om fouten te herstellen!

* Beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten. Voor deze functie heb je een Wi-Fi-verbinding nodig.

Blijft schitterend schoon – zonder te schrobben dankzij pyrolytische reiniging

Houd de binnenkant van je oven netjes en schoon zonder tijd en energie te verspillen aan schrobben of dure schoonmaakmiddelen te gebruiken. Een pyrolytisch reinigingssysteem* verhit de binnenkant van de oven op hoge temperatuur en verbrandt vet- en voedselresten die na bereiding achterblijven. De oven wordt smetteloos schoon. Je hoeft alleen maar wat as weg te vegen.

Blijft schitterend schoon – zonder te schrobben

Eenvoudige zelfreiniging

Katalytische reiniging

Bespaar jezelf de tijd en moeite van het schrobben van je oven. Dankzij het katalytische reinigingssysteem* is de oven gemakkelijk schoon te houden. De katalytische toplaag achter in de oven absorbeert spetters en druipend vet tijdens het bereiden. De oven reinigt zichzelf dus, zonder dat je moeite hoeft te doen of dure schoonmaakmiddelen hoeft te gebruiken.

Reinigt lichte vervuiling in de oven

Kook veel meer in een grotere oven

Grote capaciteit van 75 liter

Met 75 liter aan ovencapaciteit vergroot je je culinaire mogelijkheden en kun je meer en grotere gerechten bereiden. Je kunt meerdere gerechten tegelijkertijd bereiden, wat zeker goed van pas komt als je gasten hebt. En je kunt ook gemakkelijk grote stukken vlees bereiden, zoals een kalkoen voor kerst.

Lagere energiekosten dankzij laag energieverbruik

Energieklasse A+

Gebruik minder energie en bespaar op je energierekening. De oven heeft een zeer laag energieverbruik (energieklasse A+) en in de Eco-stand profiteer je daar optimaal van. Je bespaart dus geld doordat je minder energie verbruikt, maar je hebt nog steeds het gemak van een zeer grote en flexibele ovenruimte.

Lagere energiekosten dankzij laag energieverbruik

Probleemloos pannen plaatsen en pakken

Telescopic Rail

Zet dingen gemakkelijk in de oven en haal ze er al even gemakkelijk uit. De Telescopic Rail schuift soepel en moeiteloos naar binnen en buiten, zelfs als je grote of zware pannen gebruikt. De rail kan volledig zonder wrijving worden uitgetrokken, zodat je gemakkelijk iets in de oven kunt plaatsen en eruit kunt halen. En je kunt zonder te knoeien vlees bedruipen en omdraaien en gerechten kruiden.

Piekstroombeveiliging

Overspanningsbeveiliging

Een piekstroom laat jouw oven koud. De oven is namelijk uitgerust met een overspanningsbeveiliging die beschermt tegen elektrische schade als gevolg van onstabiele spanningen. Bij het detecteren van een te grote spanningstoename wordt de stroomtoevoer automatisch onderbroken en kan de oven dus niet kapotgaan.

Technische kenmerken

Stoom koken Nee

Grill Ja

Ontdooifunctie Ja

Hetelucht Ja

Magnetronbereiding Nee

Boven- en onderverwarming Ja

Hetelucht Ja

Thermostaat bereik (1e oven) 40-250įC

Reinigingstechnologie Pyrolyse

Kastontwerp Ingebouwd

Kleur Zwart

Inhoud 75l

Kinderslot Ja

Boven- en onderverwarming Ja

Energieklasse A+

Stoom koken Nee

Grill Ja

Ontdooifunctie Ja

Hetelucht Ja

Magnetronbereiding Nee

Grill Ja

Boven- en onderverwarming Ja

Ontdooifunctie Ja

Stoom koken Nee

Magnetronbereiding Nee

Hetelucht Ja

Thermostaat bereik (1e oven) 40-250įC

Reinigingstechnologie Pyrolyse

Kastontwerp Ingebouwd

Boven- en onderverwarming Ja

Breedte 595mm

Diepte 570mm

Hoogte 595mm

Installatie compartiment afmetingen(WxDxH) 482 x 384 x 403mm

Basisspecificatie

Producttype oven

multifunctioneel

met pyrolyse

Inhoud oven 75 liter

Energieklasse A+

Afmetingen (hxbxd) 595x595x570 mm


Samsung NV75A6679RKEF(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
De Samsung NV75A6679RKEF oven is bij ons verkrijgbaar voor slechts € 766,59

ID: 45545/33750
SetkortingLaagste prijs
© Copyright 2005-2021 - BIT marketing BVBA