Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Zanussi ZOB12401WK

Conventionele oven, 80 l, mech.timer, draaiknoppen, wit

Voor 268,- Incl. btw
Incl. recupel
Afhalen: Gratis | Verzendkosten België: 20,- | Verzendkosten Nederland: 20,-
Gemiddeld leverbaar op 5 werkdagen.
Laagste prijs
   

Zanussi ZOB12401WK

Bij deze winkel heeft u altijd de mooiste artikelen zoals deze Zanussi Oven. Electromania streeft er naar dat we de snelste service bieden op de door ons verkochte producten. Met onze laagste prijs garantie geven we de beste prijs voor deze Zanussi Oven met type ZOB12401WK. Herkent u het deze Oven van Zanussi ergens anders voor een betere prijs dan dient u dat ons altijd verwittigen.Dit product van dit merk wordt voor Belgie voor maar € 20,- verzonden, uiteraard kunt u dit artikel altijd kosteloos ophalen in onze showroom. Voor NL kunt u de Zanussi ZOB12401WK laten leveren voor maar 20,- bij u thuis.

Conventionele oven, 80 l, mech.timer, draaiknoppen, wit

Merk
Zanussi
Model
ZOB12401WK
Type
oven - 210 alternatieven
Inbouwhoogte
60 cm - 209 alternatieven
Breedte
60 cm - 372 alternatieven
Verwarmingswijze oven
boven- en onderwarmte - 63 alternatieven
Reinigingswijze
handmatig reinigen - 227 alternatieven
Kleur oven
wit - 49 alternatieven
Plaatsing
inbouw - 383 alternatieven
EAN
7332543166510

Belangrijkste functies:
Een eenvoudige oven voor al uw traditionele recepten
Een eenvoudige oven voor al uw traditionele recepten Soms gaat er niets boven een huisbereide maaltijd. Deze oven beschikt over twee warmte-elementen en een grill, zodat u alles kunt bakken, braden of grillen wat u wenst. Hij is perfect voor alle traditionele recepten, dus ga op zoek en plan uw menu!
Er is niets beter dan een huisbereide maaltijd, en met de twee warmte-elementen en grill is deze oven perfect voor traditioneel bakken, grillen en braden.
Geniet van zorgeloosheid met de automatische ovenuitschakeling van deze timer
Geniet van zorgeloosheid met de automatische ovenuitschakeling van deze timer De kookwekker van deze oven is de droom van elke multitasker. We hebben het tegenwoordig allemaal druk en dan is het soms moeilijk aan het gebraad in de oven of de toast onder de grill te denken. Door de oven automatisch uit te schakelen wanneer de timer de eindtijd bereikt, zorgt deze functie ervoor dat u niet aan uw maaltijd herinnerd wordt door rookmelders.
Deze kookwekker is de droom van elke multitasker; hij schakelt de oven uit zodra uw maaltijd klaar is - dus kunt u zorgeloos genieten van een lekker maal.
Maak van uw oven het meest veelzijdige apparaat in uw keuken
Maak van uw oven het meest veelzijdige apparaat in uw keuken Met deze bodemverwarming kan uw oven een van de meest veelzijdige apparaten in uw keuken worden. U kunt hem gebruiken om voeding zoals quiches en pasteitjes op te warmen en de bodem ervan krokant te houden. En op lage temperaturen is het de ideale manier om borden op te warmen - een toegevoegde waarde die uw gasten zeker zullen appreciŽren.
De bodemverwarming van deze oven maakt hem nog veelzijdiger. Gebruik hem om gerechten zoals quiches en pasteitjes op te warmen of om borden te verwarmen om op te dienen.
De oven die u in een paar tellen weer schoon heeft.
De oven die u in een paar tellen weer schoon heeft. Wie wil veel tijd besteden aan het schoonmaken van de oven? Met dit model hoeft dat niet! Met een emaille oveninterieur dat u snel, eenvoudig en moeiteloos kunt reinigen na gebruik.
Nooit meer aangebakken resten uit uw oven boenen! Dankzij het gladde emaille interieur kunt u het snel en eenvoudig schoonmaken

Kenmerken
Inbouwoven
Oven met traditionele boven- en onderverwarming
Energieklasse: A
Ovenfuncties: Onderwarmte, Grill, Bovenwarmte, Boven- en onderwarmte
Aantal bakniveaus: 3
Clean email
Volglazen binnendeur
Ventilatie van de mantel
De ventilator start automatisch wanneer de oven wordt ingeschakeld. Het koelt de elektronische onderdelen en de externe delen van de oven
Bakplaten bijgeleverd: 1 bakplaat
Rooster bijgeleverd met de oven: 1 Wire shelf chromed
            
Technische kenmerken
Inbouwafmetingen (HxBxD) in mm  600 x 560 x 550
Afmetingen (HxBxD) in mm  594 x 594 x 568
Netto inhoud oven (in liter)  80
Kleur  Wit
Euro-stekker  Geen
Netspanning (in volt)  230-240
Toebehoren in optie  Geen
PNC Code  949 716 000


Zanussi ZOB12401WK(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Zanussi ZOB12401WK oven is bij Electromania verkrijgbaar voor maar liefst € 268,00

ID: 17732/6194
SetkortingLaagste prijs
© Copyright 2005-2010 - BIT marketing BVBA