Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Novy 245999

motor op afstand binnen
Garantie: 5 jaar
Voor 420,- Incl. btw
Incl. recupel
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
3 à 4 dagen levertijd
   

Novy 245999

Bij Electromania heeft u altijd de mooiste artikelen zoals deze Dampkap accessoires. Wij streven er naar dat we de snelste ondersteuning geven op de door ons verkochte producten. Met onze laagste prijs garantie geven we de voordeligste prijs voor deze Dampkap accessoires van Novy met type 245999. Vind u het deze Novy Dampkap accessoires ergens anders goedkoper dan kunt u dat ons altijd verwittigen.Deze dampkap accessoires van Novy wordt voor Belgie kosteloos bezorgt, uiteraard kunt u dit artikel altijd kosteloos ophalen in onze afhaallocatie. Voor Nederland kunt u dit product gratis laten bezorgen bij u thuis.

motor op afstand binnen

Merk
Novy
Model
245999
EAN
5414425102464

Motor op afstand binnen
Plaats motor††††† op afstand: binnen
Vrijblazend debiet††††† 1080 m≥/u
Afmetingen motor††††† 385x285x460 mm
Werkelijk debiet / Druk snelheid 1††††† 320 m≥/u / 350 Pa
Werkelijk debiet / Druk snelheid 2††††† 450 m≥/u / 375 Pa
Werkelijk debiet / Druk snelheid 3††††† 600 m≥/u / 400 Pa
Werkelijk debiet / Druk power snelheid††††† 850 m≥/u / 450 Pa
Locatie luchtavoer††††† bovenaan
Diameter luchtafvoer††††† 150 mm
Aantal snelheden††††† 3 + Power
†††††††††††
De keuken is meer dan ooit een leefruimte. Het is een aangename plek in huis geworden, waar we gezellige momenten op smaak brengen. De geruisloze dampkappen van Novy zorgen ervoor dat we op adem komen, kunnen bijpraten, proeven en ruiken. Kortom; in de keuken kunnen we weer volop genieten.
Heel stille dampkappen
Zowel in de keuze van het ontwerp als bij de toegepaste technologie ligt de focus op stilte. Het geluiddempingssysteem van Novy zorgt ervoor dat motorgeluiden en trillingen tot een minimum beperkt worden. De hoge en midden frequenties, door het menselijk oor ervaren als storend, worden tot een uiterst minimum gereduceerd. Deze elementen maken dat het hoorbare geluid van een Novy dampkap zeer stil ervaren wordt.
Geluidsvermogen en druk
De geluidsniveaus van Novy dampkappen worden weergegeven volgens de Europese norm EN 6704-2-13. Er worden telkens 2 waarden vermeld:
- Geluidsvermogen (Lw): waarde gemeten aan de bron van het geluid zelf (wat men hoort als het oor† tegen het toestel wordt gelegd
- Geluidsdruk (Lp): waarde die gemeten wordt op een bepaalde afstand van het toestel zelf. Deze waarde geeft het best het waarneembare geluidsniveau weer.
EfficiŽnte verwijdering van geuren en vetten, in alle situaties.
Door de unieke techniek van randafzuiging worden de kookdampen langs de randen afgezogen. Dit zorgt voor een efficiŽntere afvoer van de dampen over het volledige kookoppervlak.
De vetfilter in de Novy dampkappen zorgt er bovendien voor dat alle vetten zeer efficiŽnt uit de dampen worden verwijdert. Dit zowel bij damkappen met een afvoer naar buiten als bij damkappen met recirculatie (waar geen afvoer naar buiten mogelijk is). In dit laatste geval wordt er een extra filter (monoblock filter)† geplaatst om de kookdampen ook van geur te zuiveren.
†††††††††††††
Een Novy dampkap voor elke keukensituatie
Novy dampkappen zijn afgestemd op elke keukensituatie. Ze bieden voor elke keuken een oplossing. Zowel op het vlak van design, afzuigmogelijkheden en montage.
Inbouwdampkap:
de inbouwdampkap wordt in een verlaagd palfond of in een op maat gemaakte schouw ingewerkt
Telescopische dampkap:
deze dampkap wordt onder de kast gemonteerd. Van zodra u het telescopische gedeelte uittrekt treedt de dampkap in werking.
Recirculatiedampkap:
Om bouwtechnische redenen is een dampkap met luchtafvoer naar buiten in bepaalde woningen niet mogelijk of niet toegelaten. In deze situaties is deze dampkap de oplossing.
Onderbouw dampkap:
Deze worden onder een kastje gemonteerd en hebben zo goed als geen plaats meer nodig in de kast.
Integreerbare dampkap:
Deze worden gemonteerd met een meubelpaneel, door de frontdeur naar voor te trekken treed de dampkap in werking.
Decoratieve dampkap:
deze vormen een stijlelement op zich in uw keuken. De wandmodellen worden vrij opgehangen tegen de muur en de eilandmodellen worden boven een kookeiland gemonteerd.
Duurzaamheid:†
Novy dampkappen worden ontwikkeld om dezelfde levensduur te hebben als uw keuken. Daarom worden er geen concessies gedaan op de kwaliteit van grondstoffen en materialen die gebruikt worden: van de inox tot de motor, alle elementen zijn even belangrijk om een kwalitatief en efficiŽnt product op de markt te brengen.
††††††
Recirculatie
Om bouwtechnische redenen is een dampkap met luchtafvoer naar buiten in bepaalde woningen niet mogelijk of niet toegelaten. Onder deze categorie vallen appartementen in gebouwen met centrale ventilatie, woningen uitgerust met balansventilatie (systeem D) en keukens waar een verbrandingstoestel aanwezig is zonder eigen luchttoevoer. In deze gevallen is een NOVY dampkap met recirculatie aangewezen.
Een recirculatie dampkap is een dampkap die gefilterde kookdampen terugbrengt in de ruimte. Uit de kookdampen worden vetdeeltjes gefilterd door de vetfilter en geurtjes geabsorbeerd door de koolfilter met actieve kool (monoblock filter). Vochtige lucht wordt niet afgevoerd door de dampkap, maar kan via het ventilatiesysteem uit de ruimte verwijderd worden


Novy 245999 Novy 245999(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
De Novy 245999 dampkap accessoires is bij Electromania te verkrijgen voor maar € 420,00

ID: 5265/513
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA