Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Novy 445999

motor op afstand buiten
Garantie: 5 jaar
Voor 670,- Incl. btw
Incl. recupel
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
Op bestelling | leverbaar op 1 a 2 weken
   

Novy 445999

Bij ons heeft u altijd de beste artikelen zoals deze Dampkap accessoires van Novy. Electromania streeft er naar dat we de snelste ondersteuning geven op de door ons verkochte producten. Met de laagste prijs garantie bieden we de voordeligste prijs voor deze Novy Dampkap accessoires met model 445999. Ontdekt u het deze Dampkap accessoires van Novy ergens anders goedkoper dan moet u dat ons altijd verwittigen.De 445999 van Novy wordt binnen Belgie kosteloos verstuurd, uiteraard kunt u dit product steeds gratis ophalen in onze showroom. Voor NL kunt u de Novy dampkap accessoires gratis laten leveren bij uw verzendadres.

motor op afstand buiten

Merk
Novy
Model
445999
EAN
5414425100729

Productbeschrijving
te combineren met decoratieve dampkappen zonder motor
plaatsing op een buitenmuur
Max. werkelijk debiet: 940 m≥/u
in- en uitlaat 150 mm
1 meter geluidgedempte buis inbegrepen††††††††††††
††††††††
Technische kenmerken
Type: Motoren
Afmetingen toestel (BxD): 400 x 130 mm
Toestel - Hoogte: 480 mm
Vrijblazend debiet: 1450 m≥/u
Debiet/druk - snelheid 1: 330 m≥/u / 380 Pa
Debiet/druk - snelheid 2: 520 m≥/u / 450 Pa
Debiet/druk - snelheid 3: 660 m≥/u / 520 Pa
debiet/druk - power snelheid: 940 m≥/u / 660 Pa
Geluidsniveau 1 (geluidsvermogen / geluidsdruk): 43 dB(A) re 1pW / 31 dB(A)
Geluidsniveau 2 (geluidsvermogen / geluidsdruk): 49 dB(A) re 1pW / 37 dB(A)
Geluidsniveau 3 (geluidsvermogen / geluidsdruk): 52 dB(A) re 1pW / 40 dB(A)
Geluidsniveau Power (geluidsvermogen / geluidsdruk): 56 dB(A) re 1pW / 43 dB(A)
Aantal snelheden: 3 + Power
Maximaal totaal verbruik: 190 W
††††††††††††
De keuken is meer dan ooit een leefruimte. Het is een aangename plek in huis geworden, waar we gezellige momenten op smaak brengen. De geruisloze dampkappen van Novy zorgen ervoor dat we op adem komen, kunnen bijpraten, proeven en ruiken. Kortom; in de keuken kunnen we weer volop genieten.
Heel stille dampkappen
Zowel in de keuze van het ontwerp als bij de toegepaste technologie ligt de focus op stilte. Het geluiddempingssysteem van Novy zorgt ervoor dat motorgeluiden en trillingen tot een minimum beperkt worden. De hoge en midden frequenties, door het menselijk oor ervaren als storend, worden tot een uiterst minimum gereduceerd. Deze elementen maken dat het hoorbare geluid van een Novy dampkap zeer stil ervaren wordt.
Geluidsvermogen en druk
De geluidsniveaus van Novy dampkappen worden weergegeven volgens de Europese norm EN 6704-2-13. Er worden telkens 2 waarden vermeld:
- Geluidsvermogen (Lw): waarde gemeten aan de bron van het geluid zelf (wat men hoort als het oor† tegen het toestel wordt gelegd
- Geluidsdruk (Lp): waarde die gemeten wordt op een bepaalde afstand van het toestel zelf. Deze waarde geeft het best het waarneembare geluidsniveau weer.
EfficiŽnte verwijdering van geuren en vetten, in alle situaties.
Door de unieke techniek van randafzuiging worden de kookdampen langs de randen afgezogen. Dit zorgt voor een efficiŽntere afvoer van de dampen over het volledige kookoppervlak.
De vetfilter in de Novy dampkappen zorgt er bovendien voor dat alle vetten zeer efficiŽnt uit de dampen worden verwijdert. Dit zowel bij damkappen met een afvoer naar buiten als bij damkappen met recirculatie (waar geen afvoer naar buiten mogelijk is). In dit laatste geval wordt er een extra filter (monoblock filter)† geplaatst om de kookdampen ook van geur te zuiveren.
†††††††††††††
Een Novy dampkap voor elke keukensituatie
Novy dampkappen zijn afgestemd op elke keukensituatie. Ze bieden voor elke keuken een oplossing. Zowel op het vlak van design, afzuigmogelijkheden en montage.
Inbouwdampkap:
de inbouwdampkap wordt in een verlaagd palfond of in een op maat gemaakte schouw ingewerkt
Telescopische dampkap:
deze dampkap wordt onder de kast gemonteerd. Van zodra u het telescopische gedeelte uittrekt treedt de dampkap in werking.
Recirculatiedampkap:
Om bouwtechnische redenen is een dampkap met luchtafvoer naar buiten in bepaalde woningen niet mogelijk of niet toegelaten. In deze situaties is deze dampkap de oplossing.
Onderbouw dampkap:
Deze worden onder een kastje gemonteerd en hebben zo goed als geen plaats meer nodig in de kast.
Integreerbare dampkap:
Deze worden gemonteerd met een meubelpaneel, door de frontdeur naar voor te trekken treed de dampkap in werking.
Decoratieve dampkap:
deze vormen een stijlelement op zich in uw keuken. De wandmodellen worden vrij opgehangen tegen de muur en de eilandmodellen worden boven een kookeiland gemonteerd.
Duurzaamheid:†
Novy dampkappen worden ontwikkeld om dezelfde levensduur te hebben als uw keuken. Daarom worden er geen concessies gedaan op de kwaliteit van grondstoffen en materialen die gebruikt worden: van de inox tot de motor, alle elementen zijn even belangrijk om een kwalitatief en efficiŽnt product op de markt te brengen.
††††††
Recirculatie
Om bouwtechnische redenen is een dampkap met luchtafvoer naar buiten in bepaalde woningen niet mogelijk of niet toegelaten. Onder deze categorie vallen appartementen in gebouwen met centrale ventilatie, woningen uitgerust met balansventilatie (systeem D) en keukens waar een verbrandingstoestel aanwezig is zonder eigen luchttoevoer. In deze gevallen is een NOVY dampkap met recirculatie aangewezen.
Een recirculatie dampkap is een dampkap die gefilterde kookdampen terugbrengt in de ruimte. Uit de kookdampen worden vetdeeltjes gefilterd door de vetfilter en geurtjes geabsorbeerd door de koolfilter met actieve kool (monoblock filter). Vochtige lucht wordt niet afgevoerd door de dampkap, maar kan via het ventilatiesysteem uit de ruimte verwijderd worden


Novy 445999 Novy 445999(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Novy 445999 dampkap accessoires is bij ons te verkrijgen voor maar € 670,00

ID: 5266/514
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA