Vaatwassers


Een vaatwasser is een onmisbaar keukentoestel voor wie geen tijd of zin heeft om de afwas te doen. Hedendaagse vaatwassers werken stiller, sneller, zuiniger en efficiŽnter dan ooit tevoren. Vaatwassers met energielabel A+++ zijn tot 30% zuiniger dan traditionele toestellen, zonder in te boeten aan afwaskracht en efficiŽntie. Hoewel ze iets duurder zijn bij aankoop, heeft u dit dus snel terugverdiend via uw energiefactuur!
Diverse speciale afwasprogramma's zorgen ervoor dat u steeds vaker ook 'delicate' afwas kwijt kan in de vaatwasser. De zachte kracht zorgt voor een perfecte reiniging, zonder overbodig water en elektriciteit te verspillen.

Afhankelijk van de plaatsing maken we onderscheid tussen 2 types vaatwassers:


Vrijstaande vaatwasser


Het grote voordeel van een vrijstaande vaatwasser is dat hij vrij in de keuken geplaatst kan worden. Een vrijstaande vaatwasser is perfect afgewerkt, en hoeft dus niet 'bedekt' te worden. Het enige wat voorzien moet worden is een afvoersysteem.

Inbouw vaatwasser


Een inbouw vaatwasser wordt in de keuken ingewerkt. Sommige inbouw vaatwassers hebben een zichtbaar bedieningspaneel, andere zijn compleet geÔntegreerd achter een kastdeur of paneel, waarbij het bedieningspaneel niet zichtbaar is. Bij inbouw vaatwassers voorziet u dus best een paneel of kastdeur in de stijl van uw keuken!

Compacte vaatwasser

Compacte vaatwassers zijn klein en handig, ideaal voor bijvoorbeeld een vakantiehuis, of gewoon voor wie weinig afwas heeft. Ze bestaan in 2 afmetingen, met een hoogte van 45 of 60 cm, en zijn zowel vrijstaand als voor inbouw beschikbaar.

Tijd voor een nieuwe vaatwasser?


Bij Electromania heeft u keuze uit ruim 450 vaatwassers van betrouwbare topmerken. Bestel snel en veilig online uw vaatwasser, of kom langs in onze showroom. Indien u dit wenst, verzorgen wij ook voor alle modellen (vrijstaande, inbouw en compacte vaatwassers) de volledige installatie. We nemen ook uw oude toestel mee indien nodig!
Heeft u advies of hulp nodig bij het kiezen van uw vaatwasser? Electromania helpt u graag verder!


SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA