Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Karcher S550

veegmachine - werkbreedte met zijborstel 55 cm - oppervlakteprestatie 1600 m²/h - vuilreservoir 16 l

Voor 97,- Incl. btw
Afhalen: Gratis | Verzendkosten België: 20,- | Verzendkosten Nederland: 20,-
Niet direct leverbaar | Vanaf 5 werkdagen indien op voorraad bij leverancier
Laagste prijs
   

Karcher S550

Bij ons heeft u altijd de beste artikelen zoals deze Karcher veegmachines. Electromania streeft er naar dat we de goedkoopste hulp geven op de door ons verkochte artikelen. Met de laagste prijs garantie bieden we de beste prijs voor deze veegmachines van Karcher met type S550. Vind u het deze veegmachines van Karcher elders met een betere deal dan moet u dat ons altijd verwittigen.Deze veegmachines van Karcher wordt voor Belgie voor maar € 20,- verzonden, uiteraard kunt u dit artikel altijd kosteloos afhalen in onze showroom. In Nederland kunt u de Karcher veegmachines laten bezorgen voor slechtst 20,- bij u thuis.

veegmachine - werkbreedte met zijborstel 55 cm - oppervlakteprestatie 1600 m²/h - vuilreservoir 16 l

Merk
Karcher
Model
S550
EAN
4039784157620

Sneller dan een bezem! Met de S 550 veegmachine van Kärcher kunnen trottoirs en wegen, maar ook opritten en binnenpleinen tot vijf maal sneller geveegd worden dan met bezem en blik.
 
Veegt vijf keer sneller dan een traditionele bezem. U hoeft niet meer voorover te buigen.
Plaatsbesparende opberging. Dit zijn slechts enkele voordelen van de Kärcher S 550 veegmachine. Deze robuuste, onbreekbare en roestbestendige veegmachine is eenvoudig voort te duwen en zeer simpel te manoeuvreren. Stof en vuil worden veilig vastgehouden in de aan-boord afvalcontainer: eenvoudig, snel en schoon! De S 550 is uitgerust met een krachtige walsborstel en zijbezem met een totale werkbreedte van 550 mm. De zijbezem heeft extra lange borstelharen om in hoeken en kanten te kunnen schoonmaken. De duwbeugel van de S 550 veegmachine kan worden ingesteld op twee verschillende hoogtes die handig zijn voor de gebruiker. De duwbeugel is neerklapbaar voor een snelle, eenvoudige en plaatsbesparende opberging : plooi de duwbeugel simpelweg neer en berg de veegmachine rechtopstaand op. Dat is alles. Het zelfstaande vuilreservoir is stabiel en eenvoudig te verwijderen.
 
Reiniging van voetpaden, straten, opritten en tuinen en andere ruimtes rondom het huis.

Karcher S550 Karcher S550(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Karcher S550 veegmachines is bij ons te koop voor maar € 97,97

ID: 22179/8367
Laagste prijsSetkorting
© Copyright 2005-2021 - BIT marketing BVBA