Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Karcher S750

veegmachine - werkbreedte met zijborstel 70 cm - oppervlakteprestatie 2500 m²/h - vuilreservoir 32 l

Voor 275,- Incl. btw
Afhalen: Gratis | Verzendkosten België: 20,- | Verzendkosten Nederland: 20,-
Niet direct leverbaar | Vanaf 5 werkdagen indien op voorraad bij leverancier
Laagste prijs
   

Karcher S750

Bij deze webwinkel heeft u altijd de beste artikelen zoals deze veegmachines. Electromania streeft er naar dat we de goedkoopste ondersteuning bieden op de door ons verkochte producten. Met onze laagste prijs garantie geven we de beste prijs voor deze veegmachines van Karcher met model S750. Vind u het deze veegmachines van Karcher elders voor een lagere koopprijs dan kunt u dat ons altijd laten weten.Deze veegmachines van dit merk wordt in Belgie voor maar € 20,- bezorgt, uiteraard kunt u de S750 altijd kosteloos afhalen in Sint-Niklaas. In Nederland kunt u dit product laten leveren voor maar 20,- bij uw woning.

veegmachine - werkbreedte met zijborstel 70 cm - oppervlakteprestatie 2500 m²/h - vuilreservoir 32 l

Merk
Karcher
Model
S750
EAN
4039784156562

Sneller dan een bezem ! De S 750 Kärcher veegmachine veegt trottoirs, opritten en binnenpleinen vijf maal sneller dan een traditionele bezem.
 
Veegt vijf keer sneller dan een traditionele bezem. U hoeft niet meer voorover te buigen. Ergonomische kenmerken. Plaatsbesparende opberging. Dit zijn slechts enkele voordelen van de Kärcher S 750 veegmachine. Deze robuuste, onbreekbare en roestbestendige veegmachine is eenvoudig voort te duwen en zeer simpel te manoeuvreren. Stof en vuil worden veilig vastgehouden in de aan-boord
afvalcontainer : eenvoudig, snel en schoon ! De S 750 is uitgerust met een krachtige walsborstel en zijbezem met een totale werkbreedte van 700 mm. De zijbezem heeft extra lange borstelharen om in hoeken en kanten te kunnen schoonmaken. De borsteldruk van de inklapbare zijbezem kan variabel worden aangepast met een knop. De duwbeugel kan worden ingesteld in twee verschillende hoogtes voor een comfortabel gebruik. De duwbeugel is neerklapbaar voor een snelle, eenvoudige en plaatsbesparende opberging : plooi de duwbeugel simpelweg neer en berg de veegmachine rechtopstaand op. Dat is alles. Het zelfstaande vuilreservoir is stabiel en eenvoudig te verwijderen. S 750 - krachtig en comfortabel.

Karcher S750 Karcher S750(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Karcher S750 veegmachines is bij ons te verkrijgen voor maar € 277,75

ID: 22181/8369
Laagste prijsSetkorting
© Copyright 2005-2021 - BIT marketing BVBA