Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Kenwood KAX950ME

Vleesmolen - 3 maalstanden - 3mm / 4,5mm / 8mm - compatibel met sense en KMix

Voor 131,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
Op bestelling | leverbaar op 1 a 2 weken
   

Kenwood KAX950ME

Bij deze shop heeft u altijd de beste artikelen zoals deze Accessoires van Kenwood. Electromania streeft er naar dat wij de goedkoopste service bieden op de door ons verkochte producten. Met onze laagste prijs garantie geven we de laagste prijs voor deze Kenwood Accessoires met model KAX950ME. Herkent u het deze Accessoires van Kenwood ergens anders voor een betere prijs dan kunt u dat ons altijd laten weten.De KAX950ME van Kenwood wordt voor Belgie gratis verstuurd, uiteraard kunt u dit artikel steeds kosteloos ophalen in Sint-Niklaas. Voor NL kunt u deze Kenwood accessoires gratis laten leveren bij u thuis.

Vleesmolen - 3 maalstanden - 3mm / 4,5mm / 8mm - compatibel met sense en KMix

Merk
Kenwood
Model
KAX950ME
EAN
5011423176987

Productbeschrijving
CreŽer heerlijke vleesgerechten met de Keukenrobot accessoire Vleesmolen KAX950ME van Kenwood en geniet van uw favoriete vleesrecepten uit uw eigen keuken. Ideaal voor het malen van verschillende ingrediŽnten.
Met de krachtige Keukenrobot accessoire Vleesmolen KAX950ME kunt u veel gerechten thuis voorbereiden. Met behulp van drie bijgeleverde schijven kunt u variŽren in dikte en textuur. Er is een keuze uit: fijn (3mm), medium (4,5 mm) en grof (8 mm).
Deze vleesmolen heeft niet alleen de mogelijkheid om vlees te malen, maar ook kip, vis, konijn, noten en groenten voor patťs, terrines, burgers, viskoekjes en vullingen voor pasta, pastaschotels en quiches.
Deze vleesmolen wordt geleverd met een worstenmaker voor verse, gezonde, huisgemaakte worst en eenkebbemaker voor gespecialiseerde gerechten.
De Keukenrobot accessoire Vleesmolen KAX950ME past op de Chef Sense XL Keukenrobot en alle kMix Keukenrobots. Dit past ook op alle Chef en Major keukenrobots, mits de BAR-Fit adaptor.
Technische kenmerken
Accessoires en capaciteiten
Aandrijfpunt: Lage snelheid aandrijfpunt
Algemene specificaties
Kleur: Gepolijst
Gewicht: 1.6kg
Grootte (cm): 25H x 25W x 16D
Garantie: 2 jaar
Materiaal: Gegoten aluminium
Capaciteiten
Capaciteit: Continuous

Kenwood KAX950ME Kenwood KAX950ME(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Kenwood KAX950ME accessoires is bij ons te verkrijgen voor slechts € 131,00

ID: 33897/22278
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA