Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Magimix 11414

espressomachine - volautomatisch - 1260W - 19 bar - 1.8l - gemalen koffie - koffiepads

Voor 235,- Incl. btw
Incl. recupel
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
Niet op voorraad | Leverbaar vanaf 10-15 werkdagen
Laagste prijs
   

Magimix 11414

Dit artikel van dit merk wordt binnen Belgie gratis bezorgt, uiteraard kunt u de 11414 altijd kosteloos afhalen in onze showroom. Voor Nederland kunt u dit artikel gratis laten leveren bij uw woning.

espressomachine - volautomatisch - 1260W - 19 bar - 1.8l - gemalen koffie - koffiepads

Merk
Magimix
Model
11414
inhoud waterreservoir
tot 600 ml - 2 alternatieven
vermogen
1250 W - 1 alternatieven
Druk
19 bar - 15 alternatieven
EAN
3519280114149

De Magimix espressomachines halen het beste aroma uit uw favoriete gemalen koffie of papieren koffiepads. Alle modellen hebben 19 bar pompen en boilers, terwijl onze automatische modellen tevens zijn uitgerust met instelbare temperatuurregeling om de lekkerste aroma s uit de koffie te halen. Nieuw speciaal cappuccino pijpje. Schakelt automatisch uit na 2 uur.
De uiterst stijlvolle Magimix L'Expresso Automatic bereidt keer op keer heerlijke espresso's, cappuccino's en cafe lungo's voor jou. En in tegenstelling tot de meeste espresso-apparaten, weet hij wel maat te houden. Normaal dien je bij een espresso-apparaat aan te geven wanneer hij moet stoppen met koffiezetten. Dat hoeft met de Magimix L'Expresso Automatic niet. Hij beschikt immers over een knop waarmee je 1 kopje koffie kunt laten klaarmaken, en over een knop waarmee hij 2 kopjes of 1 grote tas koffie maakt. Wel zo praktisch, want als je de koffie het hardst nodig hebt, ben je nog niet zo scherp.
Altijd schoon
Schoon water is essentieel voor een goede espresso. De Magimix L'Expresso Automatic heeft daarom een geÔntegreerd Brita-waterfilter. Deze filtert het water voordat je er koffie van zet. Het water is hierdoor schoner, waardoor de koffie beter smaakt. En gezonder, want stoffen die voor een minder goede koffiesmaak zorgen worden door dit filter tegengehouden. Je geniet keer op keer van een qua smaak onovertroffen kop koffie. De Magimix L'Expresso Automatic beschikt bovendien over een automatisch ontkalkingsprogramma. Dus ook de leidingen van dit espresso-apparaat raken niet verstopt door kalkaanslag. Dat komt de smaak niet alleen ten goede, het zorgt ook nog eens voor een langere levensduur van de machine. Je geniet dus langer van lekkere koffie met de Magimix L'Expresso Automatic.
Magische melkmix
De Magimix L'Expresso Automatic schuimt alle melk heerlijk dik op. Zijn stoompijpje weet precies hoe hij jou laat genieten van jouw favoriete melkspecialiteit. Iedere keer opnieuw geniet je van het heerlijke melkschuim van de Magimix L'Expresso Automatic. Je hoeft vervolgens alleen nog maar een doekje over het metalen stoompijpje te halen en hij is weer schoon. Zo geniet je de volgende keer ook weer van een smaakvolle cappuccino, zonder dat er bacteriŽn in de melk terecht komen.
TECHNISCHE OMSCHRIJVING
Koffie type gemalen koffie of papieren koffiepads
Krachtige pomp 19 bar
Automatische dosering programmeerbare hoeveelheden - auto. stop
Temperatuurregeling 3 instelbare niveaus
Ontkalkingsprogramma indicatielampje
Voorwellen het besproeien gebeurt in 2 fasen
FILTER 2, voor 1 of 2 kopjes
Extra creme systeem voor nog voller schuim
Brita waterfilter voor nog meer aroma en smaak
Hardheidsgraad van het water 4 niveaus naar keuze
Pijpje “speciaal voor cappuccino" voor overvloedig melkschuim
Waterreservoir 1,8 liter - zichtbaar waterpeil
Aanstamper ingebouwde
Stand-by 9 min na het laatste gebruik
Verwarmingselemen roestvrijstalen boiler
VERMOGEN 1260 W
GARANTIE 3 jaar
DIMENSIONS H300 x L250 x B240 mm
GEWICHT 6,3 kg

Magimix 11414 Magimix 11414(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
De Magimix 11414 automatische espresso is bij Electromania aan te schaffen voor maar € 235,00

ID: 27379/15756
Laagste prijsSetkorting
© Copyright 2005-2022 - BIT marketing BVBA