Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

KitchenAid 5KES0503ECA/2

Artisan Nespresso - appelrood - garantie 2 jaar

Voor 332,- Incl. btw
Afhalen: Gratis | Verzendkosten België: 10,- | Verzendkosten Nederland: 10,-
Voor 17u00 besteld, morgen in huis
Laagste prijs
   

KitchenAid 5KES0503ECA/2

Bij deze site heeft u altijd de mooiste artikelen zoals deze Capsules en pads. Wij streven er naar dat wij de beste ondersteuning geven op de door ons verkochte producten. Met onze laagste prijs garantie bieden we de beste prijs voor deze Capsules en pads van KitchenAid met model 5KES0503ECA/2. Herkent u het deze Capsules en pads van KitchenAid ergens anders voor een lagere koopprijs dan moet u dat ons altijd laten weten.Dit artikel van KitchenAid wordt voor Belgie voor maar € 10,- geleverd, uiteraard kunt u dit artikel altijd kosteloos ophalen in onze winkel. In Nederland kunt u de KitchenAid capsules en pads laten bezorgen voor slechtst 10,- bij uw woning.

Artisan Nespresso - appelrood - garantie 2 jaar

Merk
KitchenAid
Model
5KES0503ECA/2
EAN
5413184702410

Productbeschrijving
KitchenAid en Nespresso bundelen hun krachten
De samenwerking tussen Nespresso en KitchenAid heeft geresulteerd in dit prachtige KitchenAid Artisan Nespresso apparaat, waarin functie, koffiegenot en design perfect samenkomen. De behuizing van de KitchenAid Artisan Nespresso is vervaardigd uit hoogwaardig gegoten metaal. Dit vormt de solide basis voor een Nespressoapparaat dat erg stevig in zijn schoenen staat, maar wel een heel elegant en tijdloos KitchenAid design heeft!
Het ingebouwde roestvrij stalen verwarmingselement garandeert een nauwkeurige temperatuurregeling, waardoor de aroma’s in de koffie altijd tot een optimale ontwikkeling komen. Daarnaast heeft de machine slechts 25 seconden nodig om de juiste temperatuur te bereiken. Samen met de krachtige 19 bar hogedrukpomp zorgt dit voor een maximale smaakextractie en een heerlijk rijke cremalaag.
Zet heel eenvoudig allerlei heerlijke koffievarianten
Met dit KitchenAid koffiezetapparaat zet je in slechts enkele simpele handelingen een heerlijk kopje Nespresso koffie. Hierbij kies je met behulp van de intuÔtieve draaiknop uit zes voorgeprogrammeerde koffiehoeveelheden (25, 40, 60, 90,110 en 130 ml). Zo kies je het volume en dus ook de koffiesterkte van je ristretto, lungo of espresso. Bovendien varieer je heel eenvoudig in de kopjes of mokken waarin je je koffie serveert: de kopjeshoogte is namelijk heel eenvoudig te verstellen.
Zo zet je ook heel eenvoudig een hoger glas onder de uitloop wanneer je bijvoorbeeld een latte macchiato of een ijskoffie wilt maken. Met de Artisan Nespresso hoef je niet ieder moment het uitneembare reservoir bij te vullen: met een capaciteit van 1,4 liter zet je bijvoorbeeld al ongeveer 35 espresso’s. De gebruikte capsule vallen na gebruik heel netjes in het opvangreservoir waar zelfs tot 14 capsules in passen. Heb je het apparaat even niet gebruikt? Je hoeft niet bang te zijn dat hij nog steeds aan staat, want na 9 minuten schakelt de Artisan Nespresso vanzelf uit.
Te gebruiken met Nespresso Grand Cru’s
De KitchenAid Artisan Nespresso kan exclusief gebruikt worden met de Nespresso Grand Cru OriginalLine. Deze lijn bestaat uit een brede verzameling van 22 Intenso, Espresso, Pure Origin, Lungo, Decaffeinato, Variations en Limited Edition capsules. Deze Nespressovarianten variŽren in intensiteit en samenstelling, zodat er voor iedere koffieliefhebber en ieder moment wel een geschikt kopje koffie is. Of je nou meer van een krachtige ristretto, een speciale variatie of van bijvoorbeeld een decaf lungo houdt.†
Kenmerken
Afmetingen: B 12 x H 23 x D 32,1 cm
Vermogen: 1160 Watt
Gewicht: 9 kg
Hoogwaardige behuizing van gegoten metaal
Opwarmingstijd van slechts 25 seconden
6 geprogrammeerde hoeveelheden (25, 40, 60, 90, 110, 130 ml)
Automatische uitschakeling na 9 minuten
Inhoud waterreservoir: 1,4 liter
Hogedruksysteem van 19 bar
Technische kenmerken
Breedte 12 cm†
Hoogte 23 cm†
Basiskleur Appelrood
Meegeleverd in de doos Handleiding †
Vermogen (in Watt) 1160†

KitchenAid 5KES0503ECA/2 KitchenAid 5KES0503ECA/2(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
De KitchenAid 5KES0503ECA/2 capsules en pads is bij Electromania verkrijgbaar voor maar € 332,00

ID: 31729/20117
SetkortingLaagste prijs
© Copyright 2005-2010 - BIT marketing BVBA