Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Delonghi DLSC500

Ecodecalk - 1 x 500 ml - 5 keer ontkalken met 1 fles

Voor 24,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
Op voorraad | Op werkdagen voor 15u00 besteld, morgen in huis. | De volgende werkdag afhalen
   

Delonghi DLSC500

Bij ons heeft u altijd de mooiste artikelen zoals deze Delonghi Toebehoren. We streven er naar dat wij de beste service bieden op de door ons verkochte artikelen. Met de laagste prijs garantie bieden we de voordeligste prijs voor deze Toebehoren van Delonghi met model DLSC500. Herkent u het deze Delonghi Toebehoren ergens anders voor een lagere koopprijs dan dient u dat ons altijd verwittigen.Deze toebehoren van dit merk wordt binnen Belgie kosteloos verstuurd, uiteraard kunt u dit product altijd gratis afhalen in onze showroom. In NL kunt u de Delonghi DLSC500 gratis laten leveren bij uw woning.

Ecodecalk - 1 x 500 ml - 5 keer ontkalken met 1 fles

Merk
Delonghi
Model
DLSC500
EAN
8004399329492

Productbeschrijving
Voor het behoud van het perfecte kopje koffie en de kwaliteit van uw koffiemachine is het raadzaam om regelmatig uw koffiemachine te ontkalken met de Koffiemachine ontkalker EcoDecalk van De'Longhi. Het houdt uw apparaat in optimale conditie en de smaak van de koffie blijft optimaal behouden.
Naast dat de Koffiemachine ontkalker EcoDecalk 100% ecologisch is, is het ook enorm krachtig tegen kalkaanslag in uw koffiemachine. U ontkalkt eenvoudig en veilig uw Koffiemacine met de ontkalker EcoDecalk.
 
100% MILIEUVRIENDELIJK 
KRACHTIGER 
UNIVERSEEL 
 
 

Omschrijving
Kalkafzetting in uw Delonghi espressomachine kan de kwaliteit van de espresso en de levensduur van het apparaat ongunstig beļnvloeden. Door de kalk duurt het langer voordat de koffie klaar is en dit veroorzaakt een slechte warmte-overdracht met als gevolg een mindere kwaliteit van de koffie. De kalklaag in de machine wordt na verloop van tijd steeds dikker en leidt tot verstopping van uw DeLonghi machine. Kalk bevordert de corrosie van het materiaal in de machine met als gevolg beschadiging. Daarnaast leidt kalkaanslag tot een verhoogd energieverbruik.
Delonghi raadt haar gebruikers aan om de ECAM / ESAM / Magnifica / EC espressomachines maandelijks te ontkalken met de speciale Delonghi ontkalker.

Dit product is
* Zeer effectief tegen kalk, tast het apparaat niet aan
* Behoudt de smaak van de koffie en verlengt de levensduur van het apparaat
* Reinigend en antibacterieel
* Volledig biologisch afbreekbaar
* Niet bijtend, niet agressief
* Eenvoudig en veilig in gebruik

Instructie 
1) Schenk 1 dosis (100ml) DeLonghi ontkalker in het waterreservoir. ( De dosis staat aangegeven op de fles! Geen maatbeker nodig)
2) Schenk een liter water in het reservoir en roer dit met de ontkalker.
3) Volg de aanwijzingen in de handleiding van uw DeLonghi espressomachine.
4) Spoel na de ontkalking het waterreservoir met kraanwater en voer een spoelbeurt uit zoals beschreven in de handleiding van uw Delonghi ECAM / ESAM / Magnifica / EC espressomachine.

( Met 1 fles kan u 5x ontkalken)

Delonghi DLSC500 Delonghi DLSC500(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Delonghi DLSC500 toebehoren is bij Electromania te koop voor slechts € 24,00

ID: 25915/14319
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA