Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Braun AS530

Krulborstel - 3 temperatuurstanden

Voor 37,- Incl. btw
Afhalen: Gratis | Verzendkosten België: 10,- | Verzendkosten Nederland: 10,-
Binnen 4 a 5 werkdagen in huis
Laagste prijs
   

Braun AS530

Bij deze shop heeft u altijd de mooiste producten zoals deze Blazende borstels. Electromania streeft er naar dat we de snelste hulp geven op de door ons verkochte artikelen. Met onze laagste prijs garantie bieden we de voordeligste prijs voor deze Braun Blazende borstels met model AS530. Ontdekt u het deze Blazende borstels ergens anders met een betere deal dan moet u dat ons altijd verwittigen.Dit product van dit merk wordt voor Belgie voor maar € 10,- verzonden, uiteraard kunt u dit artikel steeds gratis afhalen in Sint-Niklaas. In Nederland kunt u de Braun blazende borstels laten leveren voor maar 10,- bij uw woning.

Krulborstel - 3 temperatuurstanden

Merk
Braun
Model
AS530
EAN
4210201631644

Productbeschrijving
Style en restyle met premium haarbescherming. Braun′s Satin HairT 5 Krulborstel beschermt je haar en laat het keer op keer weer glanzen dankzij de stoomfunctie. Voor mooi haar dat er even gezond uitziet als aanvoelt.
Grote ronde borstel (ASS 1000, AS 400)
Grote, professionele ronde stylingborstel met een diameter van 38 mm. Dankzij zijn metalen strips voor een evenwichtige warmteverspreiding is hij ideaal om grote krullen en gladde stylinggolven te creŽren, ook voor dikker haar.
Stoom naar wens (ASS 1000).
Voor het verfrissen van droog haar. Heel nuttig voor de dagen "tussendoor", zodat u toch uw gewenste stijl kunt creŽren zonder dat u uw haar opnieuw hoeft te wassen.
3 warmte- en luchtstroomstanden plus coldshot.
Dankzij de verschillende warmte- en luchtstroomstanden kunt u uw eigen intensiteitsniveau kiezen; daarom zijn de airstylers van Braun perfect voor het "drogen tijdens het stylen". Met 3 temperatuur- en luchtstroomstanden is de ASS 1000 Power Styler professional geschikt voor het voordrogen van nat haar en voor het stylen van handdoekdroog haar.
† † † † † ††
Technische kenmerken
Type : AirStyler†
Temperatuur : 3 temperatuurstanden†
Keramische platen : neen†
Ionentechnologie : †neen
Display : †neen
Aan/uit-schakelaar : †neen
Wafelplaatjes : †neen
Extra accessoires : 3†
Kleur : Zilver†
Voeding : Netstroom Netstroom / batterij (enkel BRM )

Braun AS530 Braun AS530(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Braun AS530 blazende borstels is bij Electromania verkrijgbaar voor maar € 37,37

ID: 19036/1005
SetkortingLaagste prijs
© Copyright 2005-2021 - BIT marketing BVBA