Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Remington FC1000

Gezichtsborstel - 3 reinigingsnelheden - wet & dry - draai- en trilfunctie - 3 borstels: normaal, gevoelige huid en massage

Voor 65,- Incl. btw
Afhalen: Gratis | Verzendkosten België: 10,- | Verzendkosten Nederland: 10,-
Voor 17u00 besteld, morgen in huis
Laagste prijs
   

Remington FC1000

Bij deze shop heeft u altijd de beste artikelen zoals deze Huidverzorging. We streven er naar dat we de goedkoopste ondersteuning bieden op de door ons verkochte artikelen. Met deze laagste prijs garantie bieden we de laagste prijs voor deze Huidverzorging van Remington met model FC1000. Vind u het deze Huidverzorging ergens anders goedkoper dan dient u dat ons altijd laten weten.Dit product van Remington wordt in Belgie voor maar € 10,- bezorgt, uiteraard kunt u dit artikel altijd gratis ophalen in onze winkel. In NL kunt u dit product laten leveren voor maar 10,- bij uw verzendadres.

Gezichtsborstel - 3 reinigingsnelheden - wet & dry - draai- en trilfunctie - 3 borstels: normaal, gevoelige huid en massage

Merk
Remington
Model
FC1000
EAN
4008496824168

Productbeschrijving
Laat je natuurlijke schoonheid naar boven komen met de Remington REVEAL Facial Cleansing Brush. Dit geavanceerde schoonheidsapparaat maakt gebruik van slimme reinigingstechnologie om jouw huid nieuw leven in te blazen, zodat die er gezond, mooi en stralend uitziet.
Door de slanke vormgeving ligt de Remington REVEAL Facial Cleansing Brush gemakkelijk in de hand en is hij eenvoudig te gebruiken. De Dual action-borstelkop met draai- en trilfunctie optimaliseert het reinigingsproces. Deze beautytool heeft een timer van één minuut en pulseert elke 20 seconden, zodat je weet dat nu een andere gezichtszone aan de beurt is voor een grondige dieptereiniging. Het apparaat is instelbaar op drie verschillende snelheden en je kunt het met één keer opladen 30 keer gebruiken. De Cleansing Brush is geschikt voor onder de douche en afspoelbaar en daardoor ook zeer gemakkelijk in gebruik en onderhoud.
Deze revolutionaire methode voor gezichtsreiniging is uitermate gebruiksvriendelijk en helpt jou om je elke dag weer van je beste kant te laten zien.
 
Technische kenmerken
Productnummer FC1000
Merk Remington
Type gezichtsborstel
Inclusief 3 borstels: normaal, gevoelige huid en massage
Verwijdert onzuiverheden die zich in de poriën hebben verzameld, waardoor verzorgingsproducten niet volledig door de huid kunnen worden opgenomen en ze niet optimaal werken.
Advanced Cleansing** voor een natuurlijk stralende huid
Dual action-borstelkop met draai- en trilfunctie
1-minuuttimer met elke 20 seconden zachte pulserende beweging voor grondig reinigen
3 reinigingsnelheden
Ledlampjes rond de borstelkop belichten de huid tijdens het reinigen
Gaat met één keer opladen tot 30 keer mee
Geschikt voor onder de douche en afwasbaar
 

Remington FC1000 Remington FC1000(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Remington FC1000 huidverzorging is bij ons te verkrijgen voor maar € 65,00

ID: 34694/23012
Laagste prijsSetkorting
© Copyright 2005-2020 - BIT marketing BVBA