Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

BaByliss 9001U

Krultang - draadloos - 28mm - Keramische coating - Temperatuur instelbaar

Voor 179,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
Op bestelling | leverbaar op 1 a 2 weken
   

BaByliss 9001U

Bij deze webwinkel heeft u altijd de mooiste producten zoals deze Krultang. Wij streven er naar dat we de goedkoopste service bieden op de door ons verkochte producten. Met deze laagste prijs garantie geven we de voordeligste prijs voor deze BaByliss Krultang met type 9001U. Herkent u het deze BaByliss Krultang ergens anders goedkoper dan dient u dat ons altijd laten weten.Dit artikel van BaByliss wordt voor Belgie gratis geleverd, uiteraard kunt u dit artikel steeds kosteloos ophalen in onze winkel. In NL kunt u dit artikel gratis laten leveren bij u thuis.

Krultang - draadloos - 28mm - Keramische coating - Temperatuur instelbaar

Merk
BaByliss
Model
9001U
EAN
3030053090014

De BaByliss 9000 Cordless Waving Wand is een draadloze krultang (9001U) en is dankzij de diameter van 28 mm perfect voor het creëren van zachte golven en geeft jou de mogelijkheid je haar te krullen waar en wanneer je maar wilt. Let op: de BaByliss 9000 Waving Wand krultang is eenvoudig te gebruiken, maar voordat je hem voor de eerste keer gebruikt, moet je hem 3 uur opladen.
 
Draadloze krultang
Met de draadloze krultang zitten jouw krullen de hele dag in model. En een snelle touch up is zo gebeurd! De BaByliss 9000 Waving Wand beschikt over het revolutionaire verwarmingselement: Micro-Heating Matrix. Dit element zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling over de tang en een constante opwarming van iedere lok voor het mooiste resultaat. Door de krachtige lithium-ion batterij werkt de krultang net zo goed als een krultang met snoer. Een stylingtool met luxe karakter, waarmee je altijd weer mooie golven in je haar creëert, waar je ook bent.
 
Door de drie temperatuurinstellingen (160-170-180°C) is de draadloze krultang voor elk haartype geschikt en het biedt de beste hittebescherming. Dankzij 40 minuten snoerloos gebruik, geeft deze krultang jou de flexibiliteit om je haar te stylen waar je maar wilt. Je bent dus niet afhankelijk van een beschikbaar stopcontact in de buurt.
 
Voordelen voor jou
Hij is draadloos, dus je kan overal je haar stylen. Waar en wanneer je maar wil!
Door het gepatenteerde Micro-Heating Matrix is de krultang supersnel opgewarmd en blijft dit ook. Dit zorgt voor constante opwarming van iedere lok.
Voor ieder haartype geschikt vanwege de hoge en lage temperatuurinstellingen.
Lithium-ion batterij voor langdurig en krachtig gebruik.
Altijd veilig opbergen met de opbergetui en hittebestendige mat.
Alle specs op een rij
Draadloos
Diameter: 28 mm
Lithium-ion batterij
Gepatenteerd Micro-Heating Matrix
3 temperatuurinstellingen: 160°C, 170°C, 180°C
Klaar voor gebruik binnen een paar seconden
Magnetisch opladen met 3 uur snelladen voor 40 minuten gebruik op de maximale temperatuur. Let op: zeker voor het eerste gebruik is het belangrijk dat je 'm gedurende 3 uur oplaadt
Intelligente batterij indicator welke weergeeft hoe lang de batterij nog meegaat
Inclusief 2-Pin Europese en 3-Pin UK verwijderbare adaptor
Multi-voltage voor wereldwijd gebruik
De slaapmodus schakelt in na 5 minuten. De temperatuur van de krutlang wordt dan naar 120°C verlaagd. De automatische afschakeling gaat in na 10 minuten
Opbergetui met beschermende stof aan de binnenkant en hittebestendige mat
2 jaar garantie

BaByliss 9001U BaByliss 9001U



(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))




Deze BaByliss 9001U krultang is bij Electromania verkrijgbaar voor maar € 179,00

ID: 47304/35505
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA