Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Remington CI96W1

krultang - 13 tot 25mm - digitale temperatuurinstelling - Silk Ceramic Coating - display

Voor 54,05 Incl. btw
Incl. recupel
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
3 à 4 dagen levertijd
   

Remington CI96W1

Bij deze shop heeft u altijd de beste producten zoals deze Krultang van Remington. Electromania streeft er naar dat we de beste service bieden op de door ons verkochte producten. Met onze laagste prijs garantie bieden we de voordeligste prijs voor deze Remington Krultang met model CI96W1. Vind u het deze Remington Krultang ergens anders goedkoper dan dient u dat ons altijd verwittigen.Deze krultang van dit merk wordt in Belgie gratis geleverd, uiteraard kunt u dit product steeds gratis afhalen in onze showroom. Voor NL kunt u de Remington CI96W1 gratis laten leveren bij u thuis.

krultang - 13 tot 25mm - digitale temperatuurinstelling - Silk Ceramic Coating - display

Merk
Remington
Model
CI96W1
EAN
4008496789177

De kegelvormige Silk Curling Wand krultang van Remington vergt een iets andere aanpak dan een 'gewone' krultang. Je draait zelf lok voor lok je haren om de keramisch gecoate krultang heen. Houd de lok even vast en laat dan los. Een mooie gedefinieerde krul is het resultaat. Bang om je vingers te branden aan de Remington CI96W1 Silk Curling Wand? Niet nodig! Er wordt gelukkig een hittebestendige handschoen meegeleverd waardoor je veilig aan de slag kan gaan. Voordat je kan beginnen met krullen kies je zelf de gewenste temperatuur tussen de 120 - 220C. Op het handige LCD-display lees je de ingestelde temperatuur af en zie je ook wanneer de krultang klaar is met opwarmen. Dit duurt maar 30 seconden dus je hoeft niet lang naar het schermpje te blijven staren.
Silk Collectie
Ben je klaar om hoofden te doen draaien met zijdezacht haar dat glanst als nooit tevoren? De Remington Silk Collectie biedt professionele stylingtools voor weelderig en schitterend glanzend haar, alsof je net van de kapper komt.
Silk Ceramic Coating
De keramische coating met 3D-effect op onze Silk Collectie helpt je om je haar in model te brengen en de perfecte look te creren.
Instellingen
Kegelvormige krultang (13 - 25 mm) voor losse spiraalkrullen
Silk Ceramic coating met 3D effect
Digitale variabele temperatuurinstelling (120C-220C)
Functieknop voor het vastzetten van de temperatuur
Snelle opwarming: 30 seconden
Automatische veiligheidsuitschakeling na 1 uur
Automatisch wereldwijd voltage (120-240V)
3 meter draaibaar snoer
Hittebeschermende handschoen
Hittebestendig opbergetui

Remington CI96W1 Remington CI96W1(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Remington CI96W1 krultang is bij ons aan te schaffen voor maar € 54,05

ID: 27450/15827
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA