Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Soehnle 63867

Personenweegschaal - digitaal - max 180kg - 100g nauwkeurig - groot display - RVS

Voor 59,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
Op bestelling | leverbaar op 1 a 2 weken
   

Soehnle 63867

Bij deze site heeft u altijd de beste artikelen zoals deze Soehnle Weegschaal. Wij streven er naar dat wij de beste ondersteuning bieden op de door ons verkochte artikelen. Met de laagste prijs garantie bieden we de laagste prijs voor deze Weegschaal van Soehnle met type 63867. Vind u het deze Weegschaal elders voor een lagere prijs dan kunt u dat ons altijd laten weten.Deze weegschaal van dit merk wordt binnen Belgie kosteloos verstuurd, uiteraard kunt u dit artikel steeds gratis afhalen in Sint-Niklaas. Voor NL kunt u de Soehnle 63867 gratis laten bezorgen bij uw verzendadres.

Personenweegschaal - digitaal - max 180kg - 100g nauwkeurig - groot display - RVS

Merk
Soehnle
Model
63867
EAN
4006501638670

Je richt je badkamer zorgvuldig in. Dan wil je natuurlijk ook accessoires die er perfect bij passen. Kijk eens naar digitale personenweegschaal Style Sense Safe 300! Met zijn bijzonder hoogwaardige roestvrijstalen plateau is dit veel meer dan zomaar een weegschaal. Een designobject, dat moderne elegantie uitstraalt – en dat tegelijk ook bijzonder functioneel is.
 
Je staat veilig en comfortabel op deze weegschaal – dankzij het vlakke design, de antislipvoetjes en het XXL plateau van roestvrij staal, dat dankzij zijn antivingerafdruk-coating gemakkelijk schoon te houden is. Harmonisch geļntegreerd is het extragrote verlichte lcd-display, dat ook bij slecht licht nog prima af te lezen is. Met bijzonder hoge draagkracht: tot maar liefst 180 kg wordt het gewicht aangegeven, op een nauwkeurige 100-grams-schaalverdeling, meteen bij het opstappen, dankzij de handige automatische in- en uitschakelfunctie. De Style Sense Safe 300 is daardoor bijzonder energiezuinig en de meegeleverde batterijen gaan zelfs bij tweemaal daags wegen wel drie jaar mee.
 
Belangrijkste kenmerken:
Extragroot, verlicht lcd-display voor optimale leesbaarheid van de cijfers, ook bij slecht licht. De cijfers zijn 4,5 cm hoog
Hoogwaardig roestvrijstalen oppervlak met antivingerafdruk-coating voor gemakkelijk schoonhouden
Vlak design voor veilig wegen
Extragroot weegplateau voor bijzonder comfortabel wegen
Zeer hoge draagkracht tot een maximaal gewicht van 180 kg, met 100-grams-schaalverdeling
Comfortabele, automatische inschakeling van de weegschaal, meteen als je erop stapt
Zeer energiezuinig door de automatische uitschakelfunctie
Veilig dankzij de antislipvoetjes
Meteen startklaar: batterijen worden meegeleverd
De batterijen gaan heel lang mee: langer dan drie jaar bij twee keer daags gebruik
Gemakkelijk instelbare gewichtseenheid: kg, lb of st
 
Over Soehnle
Het Duitse bedrijf Soehnle is groot geworden door de ontwikkeling en productie van elektronische weegschalen voor zowel gebruik in het ziekenhuis als thuis. Waar vroeger de oprichter de eerste weegschaal maakte met de hand, is op de dag van vandaag het productieproces volledig geautomatiseerd. De precieze techniek gecombineerd met topkwaliteit en een uitmuntend gebruiksgemak blijft kenmerkend voor de weegschalen van Soehnle.

Soehnle 63867 Soehnle 63867



(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))




De Soehnle 63867 weegschaal is bij ons te koop voor slechts € 59,00

ID: 48756/36962
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA