Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

iRobot i115840

Robot Stofzuiger - Zonder zak - 0.4l - Dirt Detect Sensoren - Bediening via App - Google Assistant - Alexa

Voor 429,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
3 Ć  4 dagen levertijd
   

iRobot i115840

Bij Electromania heeft u altijd de mooiste producten zoals deze Robot stofzuiger van iRobot. Electromania streeft er naar dat wij de beste ondersteuning bieden op de door ons verkochte artikelen. Met deze laagste prijs garantie bieden we de laagste prijs voor deze Robot stofzuiger van iRobot met model i115840. Ontdekt u het deze iRobot Robot stofzuiger ergens anders voor een lagere koopprijs dan dient u dat ons altijd verwittigen.Dit artikel van iRobot wordt in Belgie kosteloos verzonden, uiteraard kunt u de i115840 altijd kosteloos afhalen in Sint-Niklaas. Voor NL kunt u dit artikel gratis laten bezorgen bij u thuis.

Robot Stofzuiger - Zonder zak - 0.4l - Dirt Detect Sensoren - Bediening via App - Google Assistant - Alexa

Merk
iRobot
Model
i115840
EAN
5060629987088

Herdefinieer dagelijks schoonmaken
Huisdierharen en andere hardnekkige viezigheid zijn geen partij voor deze i1-robotstofzuiger. Het 3-fasen reinigingssysteem met randborstel en unieke dubbele rubberen borstels voor meerdere oppervlakken die die buigen om zich aan te passen aan verschillende vloertypen, zonder verstrikt te raken in haren van huisdieren.
 
Reken op schone vloeren, elke dag
Je huis krijgt een grondige schoonmaakbeurt omdat de Roomba® i1-robotstofzuiger doelgericht en logisch in nette rijen schoonmaakt met behulp van vloertrackingsensoren. En hij zorgt ervoor dat de hele klus wordt geklaard door zichzelf naar het basisstation te sturen om op te laden als de batterij bijna leeg is, en vervolgens verder te gaan waar hij was gebleven.
 
Gefocust reinigen
Gebieden waar reiniging het meest nodig is, zoals de gebieden in uw huis waar veel wordt schoongemaakt, krijgen de focus van de Roomba® i1 robotstofzuiger dankzij de gepatenteerde Dirt Detect™-sensoren van iRobot.
 
Planning op zijn slimste
Pollenseizoen of het seizoen waarin je huisdier haren verliest? En dan nog eens alle vieze momenten daartussen; de Roomba® i1 robotstofzuiger weet wanneer het tijd is om schoon te maken en doet automatisch suggesties.
 
Blijf doen wat je doet
Via de iRobot-app of Google of Alexa-spraakassistent, zeg je gewoon tegen je robot om schoon te maken - en beschouw het als gedaan.
 
Maak meer ruimte in je routine
Neem je tijd en energie terug door door je schoonmaakroutine over te dragen aan de iRobot. Geniaal. Met betrouwbare technologie en
intuļtieve bediening, zorgt iRobot Genius ervoor dat er goed wordt schoongemaakt, zodat je je kunt concentreren op belangrijkere dingen.
 
Technische Specificaties
Type: Robot Stofzuiger
Zakloos: Ja
Reservoir inhoud: 0.4 liter
Nat/droog: Droog
Luchtfilter: Ja, 1
Automatisch terug naar dock: Ja
Accessoires inbegrepen: Reiningsborstel, Dockingstation
App bediening: Ja
Afmeting (H x B x D): 92.5 x 340 x 340 mm
Gewicht: 3.18kg

iRobot i115840 iRobot i115840



(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))




De iRobot i115840 robot stofzuiger is bij Electromania aan te schaffen voor slechts € 429,00

ID: 47933/36132
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA