Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

iRobot Roomba Combo i8 (i817840)

Robotstofzuiger met Dweilfunctie - Met Laadstation - Ideaal voor Huisdieren - i8178

Voor 599,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
Op bestelling | leverbaar op 1 a 2 weken
   

iRobot Roomba Combo i8 (i817840)

Bij deze shop heeft u altijd de beste producten zoals deze Robot stofzuiger. Wij streven er naar dat wij de goedkoopste hulp geven op de door ons verkochte producten. Met onze laagste prijs garantie geven we de laagste prijs voor deze Robot stofzuiger van iRobot met type Roomba Combo i8 (i817840). Vind u het deze Robot stofzuiger van iRobot ergens anders voor een lagere koopprijs dan moet u dat ons altijd laten weten.Deze robot stofzuiger van iRobot wordt in Belgie gratis verzonden, uiteraard kunt u de Roomba Combo i8 (i817840) steeds kosteloos ophalen in onze showroom. Voor NL kunt u deze iRobot robot stofzuiger gratis laten bezorgen bij u thuis.

Robotstofzuiger met Dweilfunctie - Met Laadstation - Ideaal voor Huisdieren - i8178

Merk
iRobot
Model
Roomba Combo i8 (i817840)
EAN
5060944994488

 
Roomba Combo™ i8 robotstofzuiger en dweilrobot: Of je nu nat of droog vuil hebt, met de Roomba Combo™ i8 robotstofzuiger en dweilrobot kan je met één apparaat dubbel schoonmaken. Deze robot kan alles aan, van broodkruimels tot dagelijkse voetafdrukken. Stel je Roomba Combo™ met dweilfunctie in om alleen te stofzuigen of om je harde vloeren te stofzuigen én te dweilen, door alleen even de Roomba Combo™ opvangbak te verwisselen.
 
Stofzuigen en dweilen tegelijk: De Roomba Combo™ i8 kan worden gebruikt als een stofzuiger voor alle soorten vloeren, of als stofzuiger én dweilrobot voor harde vloeren, simpelweg door de opvangbak te verwisselen. Plaats de Roomba Combo™ opvangbak en je robot detecteert dat het tijd is om harde vloeren te stofzuigen en te dweilen, met behulp van de Imprint® Smart Mapping-technologie.
 
4-Staps schoonmaaksysteem: De Roomba Combo™ i8 robotstofzuiger en dweilrobot neemt ingelopen stof en vuil op met een 10x sterkere zuigkracht*, maakt plinten en hoeken schoon met een borsteltje voor randen en hoeken, past zich aan verschillende soorten vloeren aan, voorkomt het vastlopen van haar met de dubbele rubberen borstels voor alle vloertypen en gebruikt een dweilsysteem om je vloer glanzend en schoon te houden.
 
55m2: De Roomba Combo™ robotstofzuiger en dweilrobot kan een oppervlakte tot 55m2 dweilen. Je kunt de watertank, met een inhoud van 210ml, met water vullen of met je favoriete (compatibele) schoonmaakmiddel. Deze robot is ontworpen voor het personaliseren van je schoonmaak en voor het bereiken van een groter oppervlak zodat je extra glans krijgt wanneer je het nodig hebt.
 
Powered by iRobot OS: Als je kiest voor iRobot, kies je voor innovatieve producten die worden ondersteund door een krachtig besturingssysteem. iRobot OS verbindt je producten met de iRobot Home-app voor een gepersonaliseerde schoonmaak, en werkt automatisch je software bij wanneer er nieuwe functies beschikbaar zijn.
 
Hé Google: Je kunt je Roomba koppelen met je spraakassistent. Zo kun je je robot vertellen waar hij moet schoonmaken: "Hé Google, zeg tegen Roomba dat hij onder de eettafel moet stofzuigen en dweilen". Hij gaat dan gelijk aan de slag. De robot werkt ook samen met andere spraakassistenten.*
 
Alles in huis: De Roomba Combo™ i8 robotstofzuiger en dweilrobot gebruikt herbruikbare, machinewasbare pads die minstens 30 cycli meegaan. De afwateringsbuizen, filters en pads kunnen ook worden vervangen. We hebben ook een lekbak toegevoegd waarin je de dweilpad kan plaatsen wanneer je die niet gebruikt, om te voorkomen dat de vloer nat wordt.
 
De Roomba Combo™ i8 wordt standaard geleverd met:
 
1 x Roomba i8178 robotstofzuiger
1 x Home Base® Laadstation
1 x Roomba® Combo Opvangbak
1 x Standaard Opvangbak (Droog schoonmaken)
1 x Netsnoer
1 x Extra Filter
2 x Schoonmaak/Dweilpads
1 x Monster schoonmaakmiddel iRobot (118ml)
1 x Extra borsteltje voor randen en hoeken
Specificaties:
 
Afmetingen robot: 34.2 x 34 x 9.3 cm
 
Afmetingen doos/verpakking: 41.4 x 14.1 x 53.5 cm
 
Gewicht robot: 3,4 kg
 
Drempelhoogte: 2 cm
 
Capaciteit Roomba Combo™ Opvangbak: 276ml (droog) Watertank: 210ml (nat)
 
Capaciteit Standaard Opvangbak: 360ml
 
Houd je huis schoon en jouw gegevens veilig: Al meer dan 30 jaar verwelkomen iRobot-klanten onze robots in hun huis en kunnen ze genieten van een veilige, effectieve schoonmaakservice. Ons respect voor jouw persoonlijke ruimte strekt zich uit van fysiek tot virtueel door alleen de hoogste standaarden voor gegevensbeveiliging te gebruiken: iRobot gebruikt altijd de hoogste standaarden voor gegevenscodering, ondersteund door onze belofte om jouw informatie veilig te houden - de gegevens worden gebruikt om een betere ervaring te bieden en je robot te helpen optimaal te presteren.
 
Ruim 30 jaar expertise en continue innovatie op het gebied van robotica: iRobot biedt ruim 30 jaar expertise en innovatie op het gebied van robotica en heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen huishoudrobots verkocht. Of je nu kiest voor een Roomba, Braava of beide robots, jouw vloeren krijgen de speciale zorg die ze nodig hebben.
 
* Werkt met apparaten die geschikt zijn voor Google Home en Alexa. Alexa en alle bijbehorende logo's zijn handelsmerken van Amazon.com of haar gelieerde ondernemingen. Google is een handelsmerk van Google LLC.

iRobot Roomba Combo i8 (i817840) iRobot Roomba Combo i8 (i817840)



(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))




Deze iRobot Roomba Combo i8 (i817840) robot stofzuiger is bij ons verkrijgbaar voor slechts € 599,00

ID: 48680/36881
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA