Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Philips FC8715/01

Robotstofzuiger - 12.8 V - laadtijd 4 uur - autonomie 130 minuten - 58 dB - stofsensor - uitgestelde start - 4 reinigingsmodi

Voor 255,- Incl. btw
Afhalen: Gratis | Verzendkosten België: 10,- | Verzendkosten Nederland: 10,-
Gemiddeld leverbaar op 5 werkdagen.
Laagste prijs
   

Philips FC8715/01

Bij Electromania heeft u altijd de mooiste artikelen zoals deze Robot stofzuiger. Wij streven er naar dat we de beste ondersteuning bieden op de door ons verkochte artikelen. Met deze laagste prijs garantie geven we de beste prijs voor deze Philips Robot stofzuiger met model FC8715/01. Vind u het deze Philips Robot stofzuiger ergens anders met een betere deal dan dient u dat ons altijd verwittigen.De FC8715/01 van dit merk wordt in Belgie voor maar € 10,- verzonden, uiteraard kunt u dit artikel steeds kosteloos ophalen in Sint-Niklaas. Voor Nederland kunt u dit product laten leveren voor maar 10,- bij uw verzendadres.

Robotstofzuiger - 12.8 V - laadtijd 4 uur - autonomie 130 minuten - 58 dB - stofsensor - uitgestelde start - 4 reinigingsmodi

Merk
Philips
Model
FC8715/01
EAN
8710103785408

Een grondige reiniging, zelfs onder laag meubilair
Met slim detectiesysteem en slechts 6 cm hoog
Superslank
2-staps reinigingssysteem
130 min. gebruikstijd
De nieuwe robotstofzuiger beschikt over een planningsfunctie tot 24 uur. U kunt de stofzuiger dus tot 24 uur van tevoren programmeren.
Als de batterij van de Philips robotstofzuiger bijna leeg is, keert de robot automatisch terug naar het basisstation om te laden zodat hij de volgende keer weer klaar is voor gebruik.
Dankzij het slanke ontwerp met een hoogte van slechts 6 cm kan de robot gemakkelijk stof verwijderen onder laag meubilair.
Zijborstels en een zuigsysteem verwijderen vuil en stof van uw vloer. Het uitblaasfilter vangt fijnere stofdeeltjes op. Het verwijdert vuil en stof.
Ons uniek ontworpen filter met een extra laag maakt het schoonmaken eenvoudiger dan met conventionele filters. Een filter dat vaak wordt schoongemaakt, zorgt voor een blijvende hoge zuigkracht van de robotstofzuigers.
Met de stofsensorfunctie kan de robot automatisch de gebieden detecteren waar het meeste stof ligt. De robot blijft daardoor enkele seconden langer in dat gebied voor een grondigere reiniging.
De robotstofzuiger wordt geleverd met een verplaatsbaar mondstuk dat de contouren van vloeren, vloerbedekking, kleden, enzovoort volgt voor de beste schoonmaakresultaten.
4 reinigingsmodi voor verschillende delen van uw huis. De Modus Z-type stuurt de robot in een parallel zigzagpatroon, wanneer deze een relatief grotere ruimte detecteert. De veerkrachtmodus stuurt de robot in een rechte lijn. Wanneer de robot tegen een object botst, zal deze een andere richting kiezen. Met de spiraalmodus beweegt de robot in een spiraalbeweging die steeds groter wordt. De Muurmodus zorgt ervoor dat de robot dicht bij een muur blijft en langs de muur gaat reinigen.
Met de afstandsbediening kunt u de robotstofzuiger op afstand bedienen en verschillende handelingen laten uitvoeren: u kunt de robot starten en stoppen, in een bepaalde richting sturen, de schoonmaakroute wijzigen of de robot terug laten keren naar het basisstation.
Onze robotstofzuiger is uitgerust met het slimme detectiesysteem, een combinatie van slimme chips, gyroscoop en versnellingsmeter, waardoor de robot zelfstandig efficiŽnt kan schoonmaken. De robot herkent de omgeving en kiest een optimale schoonmaakstrategie om uw huis zo snel mogelijk schoon te maken. Bovendien is de robot voorzien van 6 infraroodsensoren voor het detecteren en ontwijken van obstakels als muren, lampen of kabels zodat uw vloeren voorzichtig worden schoongemaakt.
De krachtige lithium-ionbatterij heeft een langere levensduur en een kortere laadtijd dan normale batterijen. De nieuwe robotstofzuiger werkt tot 130 minuten.
Technische specificaties
Performance
Batterijtype
Li-ion
Batterijvoltage
12,8 †volt
Oplaadtijd
4 †uur
Looptijd
130 †minuut/minuten
Geluidsniveau
58 †dB
Ontwerp
Kleur
Diepzwart en metallic zilver
Mondstukken en accessoires
Accessoires meegeleverd
Wisselstroomadapter
Overige accessoires
1 filter
Basisstation
Zijborstels (1 paar)
Afstandsbediening
Bruikbaarheid
24-uurs planningsfunctie
Ja
Stofsensor
Ja
Slim detectiesysteem
6
Drempelmodus
13 †mm
Reinigingsmodi
4
Filtering
Stofinhoud
0,25 †L
Duurzaamheid
Energieverbruik in stand-by
0,62 †W
Gewicht en afmetingen
Afmetingen van product (l x b x h)
60,1 x 330 †mm
Productgewicht
1,73 †kg
Gewicht (incl. verpakking)
3,2 †kg

Philips FC8715/01 Philips FC8715/01(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
De Philips FC8715/01 robot stofzuiger is bij Electromania te verkrijgen voor maar € 255,00

ID: 36006/24235
SetkortingLaagste prijs
© Copyright 2005-2010 - BIT marketing BVBA