Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Russell Hobbs 2285070

Wtaerkoker - 2200W - 1L - zwart/zilver/transparant - Voet met draaihoek van 360 graden

Voor 44,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
3 à 4 dagen levertijd
   

Russell Hobbs 2285070

Bij deze shop heeft u altijd de beste producten zoals deze Waterkoker van Russell Hobbs. We streven er naar dat wij de snelste service geven op de door ons verkochte artikelen. Met deze laagste prijs garantie geven we de beste prijs voor deze Russell Hobbs Waterkoker met model 2285070. Herkent u het deze Russell Hobbs Waterkoker ergens anders met een betere deal dan dient u dat ons altijd verwittigen.Dit product van dit merk wordt binnen Belgie gratis verzonden, uiteraard kunt u dit product steeds gratis afhalen in onze winkel. In NL kunt u dit artikel gratis laten leveren bij uw woning.

Wtaerkoker - 2200W - 1L - zwart/zilver/transparant - Voet met draaihoek van 360 graden

Merk
Russell Hobbs
Model
2285070
EAN
4008496856367

Productbeschrijving
De stijlvolle Purity waterkoker van Russell Hobbs heeft een ingebouwd BRITA-waterfiltersysteem om kalkaanslag en chloor te verminderen en alle koper- en looddeeltjes te absorberen die soms in kraanwater voorkomen. Na verloop van tijd kunnen deze chemicaliën residuen achterlaten en je warme drank een nare bijsmaak geven. Het geïntegreerde BRITA-waterfiltersysteem verwijdert deze verontreinigingen uit het water.
Om ervoor te zorgen dat elke liter water die je kookt zuiver is, heeft hij ook nog een handige indicator die aangeeft wanneer het waterfilterpatroon vervangen moet worden. De Purity waterkoker is van een tijdloze elegantie, met een hoogwaardige transparante behuizing zodat je het water echt aan de kook kunt zien komen. Naarmate de temperatuur stijgt, wordt het water ondergedompeld in een zacht blauw licht dat op zijn felst brandt als het kookpunt wordt bereikt. Roestvrijstalen accenten geven deze prachtige waterkoker een luxe uitstraling. Voor een opgeruimd werkblad berg je het snoer op in de voet.
De Purity waterkoker is uitgerust met een innovatief filtersysteem dat ervoor zorgt dat je warme drank beter smaakt dan ooit. Bovendien is hij met zijn gestroomlijnde en stijlvolle vormgeving een echte blikvanger in elke keuken.
 
Technische kenmerken
Kookcapaciteit van 1 liter, watercontainer van 0,5 liter
360° draaibaar
Licht blauw op tijdens het koken
Afgeschermd verwarmingselement
Verwijderbaar, afwasbaar filter
Inclusief gratis BRITA MAXTRA-waterfilter
Indicator vervanging patroon
Snoeropbergruimte
2200 Watt
 
Basisspecificatie
Producttype waterkoker
Inhoud 1 liter
Vermogen 2200 watt

Russell Hobbs 2285070



(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))




Deze Russell Hobbs 2285070 waterkoker is bij ons verkrijgbaar voor slechts € 44,00

ID: 41302/29490
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA