Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Samsung RFG23UERS1

French Door - 178 x 91 x 78 cm - A+ - koelruimte 396 l - vriesruimte 124 l - Twin Cooling Plus - Multi Airflow - No Frost - water & ijsverdeler - HomeBar - LED verlichting - 0 graden zone - metalen handgreep - roestvrij staal
Gratis verzending

Voor 2.299,- Incl. btw
Incl. recupel
Afhalen: Gratis | Verzendkosten België: Gratis | Verzendkosten Nederland: Gratis
Gemiddeld leverbaar vanaf 5 werkdagen indien op voorraad bij leverancier
Laagste prijs
   

Samsung RFG23UERS1

Bij deze shop heeft u altijd de beste artikelen zoals deze Amerikaanse koelkast. We streven er naar dat wij de beste service bieden op de door ons verkochte producten. Met de laagste prijs garantie bieden we de voordeligste prijs voor deze Samsung Amerikaanse koelkast met model RFG23UERS1. Ontdekt u het deze Samsung Amerikaanse koelkast elders met een betere deal dan dient u dat ons altijd verwittigen.Dit artikel van Samsung wordt in Belgie gratis verzonden, uiteraard kunt u dit product altijd gratis ophalen in onze showroom. In Nederland kunt u dit artikel gratis laten leveren bij uw verzendadres.

French Door - 178 x 91 x 78 cm - A+ - koelruimte 396 l - vriesruimte 124 l - Twin Cooling Plus - Multi Airflow - No Frost - water & ijsverdeler - HomeBar - LED verlichting - 0 graden zone - metalen handgreep - roestvrij staal

Merk
Samsung
Model
RFG23UERS1
EAN
8806071295985

SAMSUNG French door koelkast uitgevoerd met een grote vrieslade aan de onderkant en daarboven een dubbele deur welke toegang heeft tot het koelgedeelte. 
 
De RFG23UERS1 is uitgevoerd met een roestvrijstaal front en een dispenser voor water en ijs in de linker deur van het koelgedeelte. Zeer praktisch is het Twin Cooling systeem waarbij de luchtvochtigheid van de producten geoptimaliseerd wordt en de Cool Select zone. 
 
Technische kenmerken
525 Liter
Twin Cooling Nofrost
3-Deurs koelkast
Energieklasse A+
Jaarlijks energieverbruik 426 kWh
Inhoud koeldeel 396 liter, vriezer 124 liter
No Frost
3 Planken
2 Vriesladen
Ice dispenser
Veiligheidsglas
LED lamp
Fast freezing
Water dispenser
Afmetingen 90.8 x 177.4 x 71.2 cm (bxhxd)
gewicht: 142 kg
 
SoftArc Design
De boogvormige deuren zorgen voor een stijlvolle uitstraling.
 
SoftArc Design
 
 
Water- en ijsdispenser
Dankzij de water- en ijsdispenser aan de buitenkant van de koelkast, kunt u de deur dichthouden en bespaart u elektriciteit. (ijsklontjes en gemalen ijs)
Water- en ijsdispenser
 
 
Heldere led-verlichting
Met de ruimtebesparende en energiezuinige verlichting wordt elke hoek beter verlicht dan ooit.
 
Heldere led-verlichting
 
'EZ Open'-deursysteem
Het deursysteem is speciaal ontworpen om gemakkelijk te openen en vervolgens weer goed af te sluiten. U hoeft maar heel licht aan het handvat van de vrieskast te trekken en hij glijdt soepel open, zelfs als hij helemaal vol zit.
 
'EZ Open'-deursysteem
 
Automatische uitschuiflade
De grote uitschuiflade is voorzien van een verplaatsbaar scheidingssysteem om verschillende soorten voedingswaren overzichtelijk op te bergen.
Automatische uitschuiflade
 
Meerdere koeluitlaten
Via verschillende koeluitlaten stroomt gekoelde lucht naar alle rekken. Hierdoor is de temperatuur gelijkmatig verdeeld doorheen de hele koelkast en wordt deze ook snel hersteld nadat de deur open is geweest.
Meerdere koeluitlaten
 
 
CoolSafe-afdichting
Deze innovatieve afdichtfunctie houdt de gekoelde lucht in de koelkast, zodat zo weinig mogelijk energie verbruikt hoeft te worden.
Aansluitende deuren
 
CoolSafe-afdichting
 
Aansluitende deuren
De spleet tussen de deuren is minimaal, waardoor de koelkast breder en stijlvoller oogt.
Aansluitende deuren
 
 
Twin Cooling-systeem
De koelkast en de vriezer worden afzonderlijk geregeld. Er gaat geen koellucht van het ene gedeelte naar het andere. Zo blijft de vochtigheidsgraad in de koelkast optimaal voor het vers houden van groenten en blijft de vriezer droog en geurvrij.
Twin Cooling-systeem
 
 
Brede CoolSelect-lade
Met één druk op de knop kiest u de juiste temperatuur voor het soort producten dat u in de lade legt.
Een koelkast binnen de koelkast
Brede CoolSelect-lade
 
 
Een koelkast binnen de koelkast
Met één druk op de knop kiest u de juiste temperatuur voor het soort producten dat u in de CoolSelect PantryTM-lade legt.
Een koelkast binnen de koelkast
 
 
 
De 'Chilled'-stand
Deze temperatuurstand is ideaal voor vers vlees, gevogelte of vis. Het natuurlijke vocht wordt vastgehouden, waardoor de smaak bewaard blijft en het langer vers blijft.
 
De 'Chilled'-stand
 
De 'Deli'-stand
Uw delicatessen zoals ham, salami en fijne worst zijn moeilijk houdbaar. Met deze stand behouden ze hun heerlijke smaak en stevigheid.
 
De 'Deli'-stand
 
De 'Fresh'-stand
Deze stand zorgt voor een optimale vochtigheidsgraad voor verse en knapperige groenten en fruit, zodat ze altijd klaarliggen voor gebruik.
 
De 'Fresh'-stand
 
Nog meer ruimte voor nog meer mogelijkheden
Deze tweedeurskoelkast van Samsung heeft 16% meer binnenruimte dan conventionele modellen, namelijk 520 liter, en heeft hiermee de grootste inhoud binnen zijn klasse. Dankzij de dunnere wanden ontstaat ruim 100 liter aan extra inhoud zonder dat de buitenmaten groter worden of de isolatie minder wordt. U krijgt er als het ware de opbergruimte van een minikoelkast bij zonder dat hiervoor extra plek nodig is! De extra binnenruimte is niet bedoeld om meer kwijt te kunnen, maar om het overzichtelijker te kunnen inruimen. Uw voedingswaren zijn netjes ingedeeld en dus gemakkelijker te gebruiken.
 
Met de grootste opslagcapaciteit in zijn categorie (820 liter) is Samsung’s side-by-side-koelkast van binnen 16% groter dan conventionele modellen. Dankzij de dunnere wanden heb je maar liefst 113 l extra ruimte, zonder dat de totale buitenmaten groter zijn geworden. Ook zijn er geen concessies gedaan aan de sterkte of kwaliteit van de isolatie. Dit is vergelijkbaar met een extra minikoelkast zonder de ruimte die die inneemt! Het ontwerp van de extra binnenruimte zorgt niet alleen dat er meer in past, maar ook dat alles beter past. Je levensmiddelen zijn dus goed georganiseerd en makkelijker te gebruiken.
 
 
Nog meer ruimte voor nog meer mogelijkheden
 
 
NoFrost
Het vriesgedeelte is voorzien van het No-Frost systeem waardoor deze nooit meer ontdooit hoeft te worden.
 
Multi Blast
Op elk schapniveau stroomt er koellucht uit meerdere uitlaten. Zo wordt de hele koelkast gelijkmatig gekoeld en wordt de juiste temperatuur snel hersteld nadat de deur is geopend.
 
Een koelkast in een koelkast
Met CoolSelect PantryTM, een veelzijdig gesloten compartiment, kun je de gewenste temperatuur met een druk op de knop selecteren op basis van het te bewaren voedsel.
 
 

Samsung RFG23UERS1(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Samsung RFG23UERS1 amerikaanse koelkast is bij ons te verkrijgen voor slechts € 2.321,99

ID: 18716/5400
Laagste prijsSetkorting
© Copyright 2005-2021 - BIT marketing BVBA