Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Liebherr GN 5215-20

BluPerformance, No Frost, 360L netto, BxH: 70x195cm, Graphic 2.4" touch kleurdisplay, SmartDevice ready, LED, verwijderbare deurrubber, vlakke achterwand, 38 dB(A), A+++
Gratis verzending

Van 1.139,-Voor 1.039,- Incl. btw
Afhalen: Gratis | Verzendkosten België: Gratis | Verzendkosten Nederland: Gratis
Voor 15u00 besteld, morgen in huis | Nu afhalen in de winkel
Laagste prijs
   

Liebherr GN 5215-20

Bij deze site heeft u altijd de beste producten zoals deze Vrijstaande diepvriezer van Liebherr. We streven er naar dat we de goedkoopste service bieden op de door ons verkochte producten. Met deze laagste prijs garantie geven we de voordeligste prijs voor deze Vrijstaande diepvriezer van Liebherr met model GN 5215-20. Ontdekt u het deze Liebherr Vrijstaande diepvriezer elders voor een lagere prijs dan dient u dat ons altijd verwittigen.Deze vrijstaande diepvriezer van Liebherr wordt binnen Belgie kosteloos geleverd, uiteraard kunt u dit artikel altijd gratis ophalen in onze afhaallocatie. In NL kunt u de Liebherr vrijstaande diepvriezer gratis laten bezorgen bij uw verzendadres.

BluPerformance, No Frost, 360L netto, BxH: 70x195cm, Graphic 2.4" touch kleurdisplay, SmartDevice ready, LED, verwijderbare deurrubber, vlakke achterwand, 38 dB(A), A+++

Merk
Liebherr
Model
GN 5215-20
Hoogte
> 170 cm - 54 alternatieven
Inhoud
meer dan 250 liter - 38 alternatieven
Energieklasse
A+++ - 25 alternatieven
Koelsysteem
no frost - 82 alternatieven
Bediening
elektronisch - 105 alternatieven
EAN
4016803178286

Productbeschrijving
Handig én zuinig
De GNP 5215 BluPerformance is een 70 cm brede diepvrieskast met 360 liter netto inhoud. Dankzij het NoFrost systeem hoeft u nooit meer te ontdooien, géén ijsvorming op de verpakkingen of in de laden. Met invriesautomaat, LED verlichting, statusindicator en variabele ruimte voor hoge verpakkingen. Energieklasse A+++
 
Kenmerken
Aansluitsnoer los meegeleverd
In de verpakking wordt het 2,1 meter lange 220V aansluitsnoer los meegeleverd. Dit voorkomt transportschade en is gemakkelijk bij het verplaatsen van het apparaat. Een extra lang snoer van 3 meter is als accessoire te bestellen.
BluPerformance: groter en zuiniger
BluPerformance modellen zijn volgens een volledig nieuw koelconcept ontworpen en bieden meer netto inhoud in het koel- en vriesdeel dankzij het wegwerken van de condensor (het “zwarte rooster” achterop uw huidige koelkast) in de plint . Bijkomend voordeel is een 10 tot 20% besparing op het energieverbruik van de BluPerformance series koelkasten, combikasten en NoFrost vrieskasten.
SabbatMode
Met één vingertip activeert u de SabbatMode, waarna alarmeringen en verlichting tijdelijk worden geblokkeerd.
Volledig stofvrij 
Traditioneel zit er achterop elke koelkast of vrieskast een zwart metalen rooster voor de warmteafgifte. Een van de kenmerken van BluPerformance modellen is, dat deze condensor in de plint is weggewerkt, waardoor de achterzijde van de kast volledig glad is en stofvrij blijft. Deze innovatie heeft meer voordelen, zoals een grotere bruikbare inhoud en een 10 tot 20% lager energieverbruik.
Altijd zicht op een goede werking 
Bij BluPerformance vrieskasten kunt u de statusindicator bovenin de deur activeren. Zonder de deur te hoeven openen kunt u dan controleren of de werking van het apparaat correct is – blauw LED lichtje- of dat er een afwijkende situatie is – knipperend rood LED lichtje met alarmsignaal.
Op de graad nauwkeurig
Bij het wijzigen van de temperatuur wordt eerst de ingestelde temperatuur getoond. Na het behalen van de ingestelde temperatuur wordt de werkelijke temperatuur getoond, digitaal en per graad nauwkeurig. Een nauwkeurige instelling is mogelijk, zonder onnodig energieverlies.
Eventueel op afstand te bedienen
Alle Liebherr apparaten met SmartDevice kunnen achteraf eenvoudig met de optionele SmartDeviceBox (beschikbaar eind 2017) worden uitgerust en via een MyLiebherr account worden geregistreerd. De koel- of vrieskast kan hiermee met het WIFI-thuisnetwerk worden verbonden. Vanaf dat moment kunt u via uw smartphone of tablet bijvoorbeeld de SuperFrost functie activeren wanneer u wilt profiteren van een goede aanbieding en groot inslaat of wordt u gewaarschuwd wanneer iemand thuis de koelkas...
Kwaliteitscontrole na stroomstoring 
Na een stroomstoring wordt in het display nA getoond, gevolgd door de hoogste temperatuur die de lucht in het vriesgedeelte heeft bereikt. Met deze informatie kunt u de kwaliteit en houdbaarheid van de diepvriesproducten beter inschatten.
Beveiligd tegen kinderhandjes 
Door de kinderbeveiliging te activeren wordt het per ongeluk uitzetten van het apparaat voorkomen. Wanneer de kinderbeveiliging is ingeschakeld, wordt dit via een symbool in het display aangegeven.
Optimaal zicht. Ook in het donker.
De LED vriezerverlichting geeft een optimaal zicht op de uitgetrokken diepvrieslade.
Opent bijna vanzelf
De deurgreep met geďntegreerd openingsmechanisme maakt het openen van de deur met de geringste krachtsinspanning mogelijk. Ook het kort na elkaar openen van de deur is dankzij de hevelfunctie geen probleem: de greep drukt de deur iets van de kast af en heft daarmee het vacuum op. Bijkomend voordeel is dat de deurrubbers worden gespaard.
Ook geschikt voor minder vlakke vloeren
Dankzij de in hoogte verstelbare pootjes kunnen de apparaten optimaal worden afgesteld. Hierdoor staat het apparaat - ook op een ongelijkmatige ondergrond - stabiel.
Extra grip
Ergonomische transportgrepen zorgen voor een eenvoudige verplaatsing. Ook bij nog verpakte apparaten zijn deze grepen vrij toegankelijk.
Gemakkelijk te verplaatsen
De in de bodem geďntegreerde transportrollers maken het schuiven en rangeren van het apparaat zonder grote krachtinspanning mogelijk.
Met links of rechtsdraaiende deur 
Met de mogelijkheid de deurdraairichting te wijzigen, is de kast altijd goed toegankelijk. Alle huishoudelijke modellen zijn af fabriek voorzien van rechts scharnierende deuren en zijn voorbereid voor scharnierwisseling.
Invriezen en lang bewaren
In het 4-sterren vriesvak kunnen verse levensmiddelen worden ingevroren en langdurig worden bewaard. Temperaturen van -18 °C en lager garanderen een vitamine- en mineraalvriendelijk bewaren. De diepte van het vriesvak is voldoende om ook grote pizza‘s langdurig te bewaren.
Nooit meer ontdooien 
NoFrost modellen van Liebherr bieden professionele diepvriestechniek. De levensmiddelen worden met een gekoelde luchtstroom ingevroren waarbij de warmte en de luchtvochtigheid automatisch worden afgevoerd.
Genoeg ruimte voor de hoogste ijstaart
Alle vriesladen en de daaronder geplaatste glasplateaus kunnen eenvoudig worden verwijderd. Zo ontstaat VarioSpace: een praktisch systeem voor extra bewaarruimte zodat zelfs de hoogste ijstaart kan worden bewaard.
Snel invriezen in iedere lade
Het verplaatsen van ingevroren producten is niet nodig. In iedere lade kunnen producten snel en vitaminevriendelijk worden ingevroren. De rondom gesloten diepvriesladen met transparante voorzijde zijn extra hoog en uitneembaar. Daarmee garanderen zij een optimaal zicht op de producten in de lade.  Iedere lade heeft 2 handgrepen waarmee de lade veilig kan worden uitgenomen.
Supersnel invriezen
De tijdgestuurde SuperFrost automaat zorgt voor een temperatuurdaling naar -32°C zodat producten snel en met behoud van vitaminen worden ingevroren. Na een vast aantal uren schakelt de SuperFrost automatisch uit en wordt de ingestelde temperatuur weer aangehouden.
2,4" Touch display 
Het heldere 2,4" Touch display met hoge resolutie bevindt zich achter de deur en maakt het eenvoudig instellen van de temperatuur van het koel-, BioFresh- en/of vriesdeel mogelijk. Functies als SuperFrost en SuperCool zijn snel te activeren.
Vriendelijk voor uw meubels 
De 115˚ openingsbegrenzing voorkomt dat naastliggende keukenkasten of inbouwapparatuur kunnen worden beschadigd. De deurscharnieren zijn aan de buitenzijde niet zichtbaar. 
 
Technische kenmerken
Standaard informatie
Energieklasse  A+++
Energiekosten per jaar  ¤ 44 
Verborgen deurscharnier met blokkering op 115°  Ja 
Aansluitsnoer los meegeleverd  Ja 
Energieverbruik per jaar  201 kWh 
Energieverbruik per dag  0,55 kWh 
Netto inhoud totaal  360 l 
Netto inhoud vriesdeel  360 l 
Klimaatklasse  SN-T 
Geluidsniveau  39 dB(A) 
Spanning  220/240 V 
Aansluitwaarde in A  1,3 A 
Aansluitwaarde in Watt  286 W 
Koelmiddel  R600a 
Behuizing  Wit 
Kleur deur  Wit 
Lengte aansluitsnoer  220 cm 
Aantal compressoren  1 
Afmetingen
Hoogte  1950 mm 
Breedte  700 mm 
Diepte  750 mm 
Diepte bij 90° geopende deur  1360 mm 
Breedte bij 90° geopende deur  740 mm 
Tussenbouwbaar  Ja 
Plaatsbaar tegen muur  Ja 
Netto gewicht  96,8 kg 
Bruto gewicht  103,7 kg 
Hoogte verpakking  2027 mm 
Breedte verpakking  715 mm 
Diepte verpakking  819 mm 
Vriezen
Aantal sterren vriesdeel  4 Vriesdeel
Ontdooisysteem vriesdeel  Automatisch ontdooisysteem 
Statusindicator  Ja 
Bewaartijd bij storing  20 uur 
Invriescapaciteit  26 kg / 24 uur 
Aantal vriesladen  8 
Aantal glasplateaus vriesdeel  7 
Verlichting vriesdeel  LED verlichting 
Vriessysteem  NoFrost 
VarioSpace Ja 
FrostSafe  Ja 
IJsblokjeshouder  Ja 
FrostControl  Ja 
SuperFrost  Ja 
Overige kenmerken
Display  2,4 inch display 
Deuralarm  Akoestisch deuralarm 
Temperatuuralarm  Akoestisch temperatuuralarm 
Geschikt voor onverwarmde ruimte (> 0°C)  Ja 
Soort Design  HardLine 
BluPerformance  Ja 
Positie bedieningspaneel  Achter de deur 
Temperatuuraanduiding  Werkelijke temperatuur in cijfers 
SmartDevice  Ja, accessoire 
SabbatMode  Ja 
Vlakke aluminium achterwand  Ja 
Greep  Hevelgreep 
Materiaal interieur  Polystyrol wit 
Stelpoten  Ja 
Transportwieltjes  Ja 
Transportgrepen  ja
Soort bedieningspaneel  Tiptoets 
Kinderbeveiliging  Ja 
Verwisselbaar deurrubber  Ja 
Deurscharniering  Rechts, wisselbaar 
Plintventilatie  Ja 
 

Liebherr GN 5215-20 Liebherr GN 5215-20(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
De Liebherr GN 5215-20 vrijstaande diepvriezer is bij ons aan te schaffen voor slechts € 1.039,00

ID: 36600/24832
Laagste prijsSetkorting
© Copyright 2005-2010 - BIT marketing BVBA