Falcon

 

Electromania biedt u het volledige assortiment Falcon fornuizen aan, en dit aan uiterst scherpe prijzen. 
 
Falcon is onderdeel van de AGA Group en vervaardigd al sinds 1830 vrijstaande fornuizen. Gefabriceerd volgens de hoogste Europese normen, zijn de Falcon fornuizen van uitstekende kwaliteit en hoogwaardige geavanceerde techniek. De ruggegraat van een Falcon fornuis is een sterk solide chassis, waarvan zware stalen deuren zijn bevestigd met soepele betrouwbare scharnieren. De deuren zijn voorzien van een hoogwaardige emaille finish. De scherpe kwaliteitscontrole staat er borg voor dat elk Falcon fornuis zijn naam waardig is.
 
Falcon weet hoe men een fornuis moet fabriceren, hetgeen nauwelijks verrassend is te noemen: Vijf generaties vaklieden hebben van het Falconfornuis de bestseller gemaakt die het nu is, plaats één in Groot-Brittanië en hard op weg naar de top in de rest van Europa. Want koken op een Falcon fornuis is een steeds weerkerend feest.
 
Met een uitgebreid aantal fornuismodellen en een keuze uit verschillende uitvoeringen (inclusief fornuizen met een inductiekookplaat), alsmede schouwafzuigkappen, achterwanden en praktische kookmogelijkheden, voegt het Falcon fornuis een extra dimensie toe aan uw kookavontuur. Wat u ook zoekt van Falcon, Electromania kan het allemaal leveren aan gunstige prijs, uiteraard steeds met 2 jaar garantie.
Product 1 tot 25 (van 97 producten)
Product 1 tot 25 (van 97 producten)
© Copyright 2005-2020 - BIT marketing BVBA