Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

iRobot Roomba 980 Retourdeal

Robotstofzuiger - iAdapt 2.0 navigatie - autonomie 120 minuten - afgrondsensoren - diameter 35 cm - hoogte 9 cm - 2 virtuele muren - 1 extra filter - 1 extra zijborstel
Van 885,-Voor 789,- Incl. btw
Afhalen: Gratis | Verzendkosten België: 10,- | Verzendkosten Nederland: 10,-
Op werkdagen voor 15u00 besteld, morgen in huis. | De volgende werkdag afhalen
Laagste prijs
   

iRobot Roomba 980 Retourdeal

Dit product van iRobot wordt binnen Belgie voor maar € 10,- geleverd, uiteraard kunt u dit product steeds kosteloos ophalen in onze winkel. In NL kunt u de iRobot Roomba 980 Retourdeal laten bezorgen voor slechtst 10,- bij uw woning.

Robotstofzuiger - iAdapt 2.0 navigatie - autonomie 120 minuten - afgrondsensoren - diameter 35 cm - hoogte 9 cm - 2 virtuele muren - 1 extra filter - 1 extra zijborstel

Merk
iRobot
Model
Roomba 980 Retourdeal
EAN
5060359281043

Productbeschrijving
Roomba 980 zorgt met ťťn druk op knop voor schonere vloeren in het hele huis. De Roomba 980 stofzuigrobot zuigt moeiteloos een complete woonlaag van uw huis, houdt bij waar hij zich bevindt en laadt zichzelf op tot het werk is gedaan. Het nieuwe AeroForce™ reinigingssysteem met tapijtboost zuigt automatisch extra krachtig op tapijten, waar dat het meest nodig is. En met de iRobot HOME App kunt u de reiniging van uw huis heel handig overal en op elk gewenst moment plannen en starten.†
Kenmerken
Reinigt een complete woonlaag: iAdaptģ 2.0 navigatie met visuele lokalisering zorgt ervoor dat de Roomba 980 stofzuigrobot moeiteloos en efficiŽnt navigeert in de verschillende vertrekken van een complete woonlaag en bovendien steeds de eigen locatie bijhoudt.
Laadt zich zelf automatisch op en hervat de taak tot de klus is geklaard: Roomba 980 kan maximaal twee uur* achterelkaar werken en laadt zichzelf vervolgens automatisch op om de reiniging te hervatten tot de hele klus is geklaard.
Navigeert door meerdere vertrekken: met iAdapt 2.0 Responsive Navigation volgt de Roomba 980 robot een zeer efficiŽnt reinigingspatroon en een heel scala aan sensoren zorgt ervoor dat de robot zich kan aanpassen aan dagelijkse rommel en meubels.
Reinigt onder banken en stoelen: door het lage ontwerp kan Roomba ook reinigen onder de meeste meubels, waardoor er geen verborgen stofnesten kunnen ontstaan.
Valt niet van de trap: afgrondsensoren zorgen ervoor dat Roomba trappen of andere gevaarlijke afgronden vermijdt.
Eenvoudig
De reiniging kan altijd en overal worden gestart of gepland: met de iRobot HOME App kunt u uw stofzuigrobot heel handig overal en op elk gewenst moment programmeren en starten. U kunt ook speciale reinigingsvoorkeuren kiezen en de status van reinigingstaken bekijken.
Reinigt alle typen vloeren: Roomba past zich automatisch aan verschillende vloersoorten aan terwijl deze zich door uw huis beweegt en reinigt net zo gemakkelijk tapijt als tegels, hardhouten vloeren en laminaatvloeren.
Keert automatisch terug naar het oplaadstation en laadt zichzelf op: Roomba keert automatisch terug naar het Home Baseģ oplaadstation om zichzelf tijdens het reinigen opnieuw op te laden.
Reinigt volgens een schema: u kunt Roomba vooraf zo instellen dat deze maximaal zeven keer per week stofzuigt.
Kan probleemloos haren verwerken: de extractors zonder borstelharen voorkomen dat haar en ander stof zich ophoopt en dat er verstoppingen ontstaan, waardoor Roomba de dagelijkse portie stof nog beter de baas kan.
Schoon
Verhoogt automatisch de zuigkracht op tapijten, waar dat het meest nodig is: het AeroForce Cleaning System met tapijtboost biedt 10 keer meer zuigkracht** door de 3e generatie motor automatisch harder te laten werken op tapijt en vloerkleden waarin zich vuil en stof nestelen.
Veegt langs wanden en in hoeken: de draaiende zijborstel zorgt ervoor dat stof en haren in de baan van het 3-staps reinigingssysteem terechtkomen.
Houdt de kleinste stofdeeltjes (tot ťťn micron) vast: het filter van het type HEPA*** vangt vuil, stof en allergenen op waardoor de lucht schoon blijft.
Technische kenmerken
Afmetingen van het pakket: 52 x 13 x 42 centimeter
Gewicht van het pakket: 6,21 kg
Afmetingen van de robot: diameter van 35 cm, hoogte van 9 cm†
Gewicht van de robot: 3,94 kg†
* Getest op harde vloeren in het eigen testlaboratorium van iRobot. De gebruikstijden kunnen variŽren.
** Vergeleken met de AeroVac™ systemen van de Roomba 600- en 700-serie.
***Het iRobot filter van het type HEPA is gemaakt van E11 HEPA materiaal waarvan uit tests is gebleken dat het 99% van alle deeltjes tot 1 micron uit de lucht filtert die door het filter gaat (IESTRPCC001.5)
De beperkte garantie van de iRobot geldt niet voor storingen of problemen die veroorzaakt worden door producten of apparatuur die niet door iRobot Corporation erkend worden.
Wat zit er in de doos
1 iRobot Roomba 980
1 oplaadbare accu
1 Home Base oplaadstation
1 netsnoer
2 Virtual Walls met 2 modi (batterijen worden meegeleverd)†
1 extra filter
1 extra zijborstel†
2 jaar beperkte garantie van de fabrikant op de robot en 6 maanden beperkte garantie van de fabrikant op de accu†

iRobot Roomba 980 Retourdeal(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze iRobot Roomba 980 Retourdeal outlet (op=op) is bij ons verkrijgbaar voor slechts € 789,00

ID: 42815/30998
Laagste prijsSetkorting
© Copyright 2005-2020 - BIT marketing BVBA