Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

iRobot Roomba J7+ (J7558-40) - Retourdeal

Retourdeal - verpakking geopend - Toestel compleet en in orde - 2 Jaar Garantie - Robotstofzuiger- met automatisch leegstation - 0.4l - 3 uur opladen - 75 min autonomie - 68 dB

Van 1.009,-Voor 549,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
Op voorraad | Voor 15u00 besteld, morgen in huis | Nu afhalen in de winkel
   

iRobot Roomba J7+ (J7558-40) - Retourdeal

De Roomba J7+ (J7558-40) - Retourdeal van iRobot wordt binnen Belgie gratis geleverd, uiteraard kunt u dit artikel altijd gratis afhalen in onze winkel. Voor NL kunt u dit product gratis laten leveren bij uw woning.

Retourdeal - verpakking geopend - Toestel compleet en in orde - 2 Jaar Garantie - Robotstofzuiger- met automatisch leegstation - 0.4l - 3 uur opladen - 75 min autonomie - 68 dB

Merk
iRobot
Model
Roomba J7+ (J7558-40) - Retourdeal
EAN
9990000001903

Retourdeal

Verpakking geopend

Toestel eerder in gebruik genomen

Toestel compleet en in zo goed als nieuw staat

2 Jaar garantie

 

De Roomba® j7+-robotstofzuiger beschikt over 10x meer zuigkracht * en is voorzien van unieke intelligentie waardoor snoeren en ontlasting van huisdieren niet worden opgezogen. Hij 'weet' zelfs op welke tijdstippen je thuis bent en in welke seizoenen mogelijk vaker moet worden schoongemaakt. De j7+ wordt automatisch geleegd in de Clean Base® automatische vuilafvoer, zodat jij er maandenlang geen omkijken naar hebt.
 
Deze robot heeft één missie: Ervoor zorgen dat het werk goed wordt gedaan
Jouw droom van een schoon huis kan werkelijkheid worden ondanks hectische dagen en plannen die altijd wijzigen. De Roomba® j7+-robotstofzuiger maakt gebruik van PrecisionVision-navigatie om zijn weg te vinden in jouw huis. Hij vindt de kruimels onder de tafel, de op de grond gevallen popcorn van de filmavond, haren van de hond en dagelijks vuil en stof, en zuigt alles betrouwbaar en grondig op.
 
Met nog slimmere functies, om schoon te maken zoals jij dat wilt.
Jouw huis krijgt alle aandacht die het nodig heeft. De Roomba® j7+-robotstofzuiger maakt doelgericht en logisch schoon in evenwijdige banen. De Roomba® j7+-robotstofzuiger maakt gebruik van PrecisionVision-navigatie en herkent onder andere huisdierongelukjes en oplaadkabels zodat deze worden vermeden. Je kunt er dus gerust op zijn dat de Roomba® j7+-robotstofzuiger je huis heerlijk schoon heeft gemaakt als ja na een hectische werkdag thuiskomt. Het apparaat leert dus niet alleen jouw huis kennen, maar kan ook in realtime reageren zodat de klus wordt geklaard.
 
Een perfecte combi van kracht, nauwkeurigheid en prestaties
De vele facetten en details van jouw huis verdienen allemaal een eigen speciale schoonheidsbehandeling. Zorg dat jouw huis blijft sprankelen met het 3-staps schoonmaaksysteem. Het maakt gebruik van dubbele rubberen borstels voor alle vloertypen om stof, vuil en haar van huisdieren te verwijderen op uiteenlopende vloeroppervlakken, heeft een speciale borstel voor randen en hoeken en een 10x sterkere zuigkracht* die hardnekkig vuil en stof aanpakt. Voor een nog schoner resultaat laat Imprint® Link-technologie, exclusief ontwikkeld door iRobot, de Braava jet® m6-dweilrobot weten wanneer hij mag dweilen als de Roomba® j7+-robotstofzuiger klaar is met stofzuigen.  
 
Maandenlang geen omkijken meer naar het stofzuigen
Vuil en stof blijven weg omdat de Roomba®-robotstofzuiger wordt geleegd in de Clean Base® automatische vuilafvoer met AllergenLock-stofzakken die 99% van de pollen en schimmel vasthouden. Dit betekent dat je geen last hebt van vuil of stofwolken wanneer je de zak leegt. Gooi de gebruikte zak gewoon in de vuilnisbak en plaats een nieuwe zak in de basis - schoon en eenvoudig.
 
Maakt jouw huis schoon en vervolgens zichzelf
Vuil en stof blijven weg omdat de Roomba®-robotstofzuiger wordt geleegd in de Clean Base® automatische vuilafvoer met AllergenLock™-stofzakken die 99% van de pollen en schimmel vasthoudt. Dit betekent dat je geen last hebt van vuil of stofwolken wanneer je de zak leegt. Gooi de gebruikte zak in de vuilnisbak en plaats een nieuwe zak in de Clean Base® - schoon en eenvoudig.
 
Hij maakt schoon, zodat jij verder kunt
Hoe vaak is het niet voorgekomen dat je 's ochtends de deur uitging en toch plotseling nog kruimels onder de keukentafel zag liggen? Dat moet natuurlijk opgeruimd zijn als je thuiskomt. Geef dan eenvoudig jouw Roomba® j7+-robotstofzuiger via de iRobot Home-app of je spraakassistent* opdracht om die plek meteen schoon te maken zodat je er geen omkijken meer naar hebt.
 
Nooit meer gerommel met jouw planning
Schoonmaken zal je dagelijkse leven niet hinderen, omdat de Roomba® j7+-robotstofzuiger jouw gewoonten aanleert en op basis daarvan persoonlijke planningen aanbiedt. Hij raadt zelfs aan om vaker schoon te maken als er in jouw regio meer pollen zijn of wanneer huisdieren in de rui zijn. En dankzij de integratie met een spraakassistent kun je een opdracht geven met alleen je stem.*
 
Tref thuis een schone vloer aan
Geniet dankzij iRobot Genius van een schoner huis, met een schoonmaak achter de schermen door uw Roomba® j7+-robotstofzuiger. Deze technologie maakt gebruik van geolocatieservices op je telefoon om te 'leren' wanneer je niet thuis bent en om schoon te maken terwijl je weg bent.
 
Gaat waar het nodig is, vermijdt waar het niet nodig is
De Roomba® j7+-robotstofzuiger vindt zonder problemen alle stofnesten. De reactieve sensortechnologie vertelt de Roomba®-robotstofzuiger waar hij niet kan komen. Zo loopt hij minder snel vast op meubilair en weet hij beter waar hij heen moet gaan. En alleen iRobot biedt Dirt Detect™ -technologie om de extra vuile plekken aan te pakken, zoals de veelgebruikte plaatsen in jouw huis.
 
Vraagt wat hij moet doen en onthoudt wat je zegt
Til jouw schoonmaakervaring naar een hoger niveau met een robot die beter gaat schoonmaken naarmate hij meer gebruikt wordt. De Roomba® j7+-robotstofzuiger is uitgerust met iRobot Genius, zodat jij jouw robot kunt instellen om schoon te maken wanneer u niet thuis bent. Tijdens het schoonmaken maakt de stofzuiger foto's van obstakels, zoals oplaadkabels, en stuurt deze rechtstreeks naar je app. Daardoor weet je welke rommel of gevaren in huis aanwezig zijn, bijvoorbeeld troep van huisdieren, en kun je actie ondernemen of feedback geven over hoe de Roomba® j7+-robotstofzuiger in de toekomst moet omgaan met deze obstakels. Je kunt erop vertrouwen dat we in elke fase altijd de hoogste beveiligingsstandaarden met versleuteling toepassen, zodat je maximale controle hebt over je schoonmaakplanning en jouw gegevens.
 
Kwaliteit die blijft. Intelligentie die groeit.
Jouw robot wordt steeds slimmer dankzij voortdurende upgrades van de software, met de nieuwste technologie en baanbrekende functies, dankzij iRobot Genius.
 
Het perfecte schoonmaakteam
Schrap stofzuigen en dweilen maar van jouw to-do-lijst. Dankzij de Imprint® Team-technologie kunnen jouw Roomba®j7+-robotstofzuiger* en de Braava jet® m6-dweilrobot samenwerken om eerst te stofzuigen en vervolgens te dweilen. Deze perfecte volgorde zorgt voor een uitgebreide schoonmaak van je vloeren, zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen.
 
Houd je huis schoon en jouw gegevens veilig
Al meer dan 30 jaar verwelkomen iRobot-klanten onze robots in hun huis en kunnen ze genieten van een veilige, effectieve schoonmaakservice. Ons respect voor jouw persoonlijke ruimte strekt zich uit van fysiek tot virtueel door alleen de hoogste standaarden voor gegevensbeveiliging te gebruiken: iRobot gebruikt altijd de hoogste standaarden voor gegevenscodering, ondersteund door onze belofte om jouw informatie veilig te houden - de gegevens worden gebruikt om een betere ervaring te bieden en je robot te helpen optimaal te presteren.
 
Wat zit er in de doos:
1 Roomba® j7+-robotstofzuiger
1 Clean Base® automatische vuilafvoer
1 netsnoer
2 AllergenLock-stofzakken
1 extra filter

iRobot Roomba J7+ (J7558-40) - Retourdeal(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
De iRobot Roomba J7+ (J7558-40) - Retourdeal outlet (op=op) is bij ons aan te schaffen voor maar € 549,00

ID: 48656/36857
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2023 - BIT marketing BVBA