Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Liebherr GNP 4655-20 Transportschade

BluPerformance, 312L netto, No Frost, BxH = 70x175cm, Graphic 2.4" touch kleurdisplay, Smart Device ready, LED, verwijderbare deurrubber, vlakke achterwand, 38dB(A), A+++-20%
Gratis verzending
Van 1.281,-Voor 1.129,- Incl. btw
Afhalen: Gratis | Verzendkosten België: Gratis | Verzendkosten Nederland: Gratis
Op werkdagen voor 15u00 besteld, morgen in huis. | Nu afhalen in de winkel
Laagste prijs
   

Liebherr GNP 4655-20 Transportschade

Deze outlet (op=op) van Liebherr wordt binnen Belgie gratis verstuurd, uiteraard kunt u dit product steeds kosteloos afhalen in Sint-Niklaas. In NL kunt u dit product gratis laten leveren bij uw verzendadres.

BluPerformance, 312L netto, No Frost, BxH = 70x175cm, Graphic 2.4" touch kleurdisplay, Smart Device ready, LED, verwijderbare deurrubber, vlakke achterwand, 38dB(A), A+++-20%

Merk
Liebherr
Model
GNP 4655-20 Transportschade
EAN
4016803178347

Productbeschrijving
Grote laden lopen op rails
De GNP 4655 BluPerformance is een 70 cm brede diepvrieskast met 312 liter netto inhoud. Dankzij het NoFrost systeem hoeft u nooit meer te ontdooien, géén ijsvorming op de verpakkingen of in de laden. Met invriesautomaat, LED verlichting, statusindicator en variabele ruimte voor hoge verpakkingen. 20% zuiniger dan energieklasse A+++
 
Kenmerken
Aansluitsnoer los meegeleverd
In de verpakking wordt het 2,1 meter lange 220V aansluitsnoer los meegeleverd. Dit voorkomt transportschade en is gemakkelijk bij het verplaatsen van het apparaat. Een extra lang snoer van 3 meter is als accessoire te bestellen.
BluPerformance: groter en zuiniger
BluPerformance modellen zijn volgens een volledig nieuw koelconcept ontworpen en bieden meer netto inhoud in het koel- en vriesdeel dankzij het wegwerken van de condensor (het “zwarte rooster” achterop uw huidige koelkast) in de plint . Bijkomend voordeel is een 10 tot 20% besparing op het energieverbruik van de BluPerformance series koelkasten, combikasten en NoFrost vrieskasten.
SabbatMode
Met één vingertip activeert u de SabbatMode, waarna alarmeringen en verlichting tijdelijk worden geblokkeerd.
Volledig stofvrij 
Traditioneel zit er achterop elke koelkast of vrieskast een zwart metalen rooster voor de warmteafgifte. Een van de kenmerken van BluPerformance modellen is, dat deze condensor in de plint is weggewerkt, waardoor de achterzijde van de kast volledig glad is en stofvrij blijft. Deze innovatie heeft meer voordelen, zoals een grotere bruikbare inhoud en een 10 tot 20% lager energieverbruik.
Altijd zicht op een goede werking 
Bij BluPerformance vrieskasten kunt u de statusindicator bovenin de deur activeren. Zonder de deur te hoeven openen kunt u dan controleren of de werking van het apparaat correct is – blauw LED lichtje- of dat er een afwijkende situatie is – knipperend rood LED lichtje met alarmsignaal.
Op de graad nauwkeurig
Bij het wijzigen van de temperatuur wordt eerst de ingestelde temperatuur getoond. Na het behalen van de ingestelde temperatuur wordt de werkelijke temperatuur getoond, digitaal en per graad nauwkeurig. Een nauwkeurige instelling is mogelijk, zonder onnodig energieverlies.
Eventueel op afstand te bedienen
Alle Liebherr apparaten met SmartDevice kunnen achteraf eenvoudig met de optionele SmartDeviceBox (beschikbaar eind 2017) worden uitgerust en via een MyLiebherr account worden geregistreerd. De koel- of vrieskast kan hiermee met het WIFI-thuisnetwerk worden verbonden. Vanaf dat moment kunt u via uw smartphone of tablet bijvoorbeeld de SuperFrost functie activeren wanneer u wilt profiteren van een goede aanbieding en groot inslaat of wordt u gewaarschuwd wanneer iemand thuis de koelkas...
Voorbereid om straks minder te betalen 
In de nabije toekomst is het mogelijk om via een intelligente elektriciteitsmeter de energiekosten verder te verminderen. Energieleveranciers kunnen dan op basis van vraag en aanbod de kWh prijs variëren. SmartGrid zorgt er voor dat de diepvrieskast bij een lage energieprijs extra koudereserves opbouwt.
Kwaliteitscontrole na stroomstoring 
Na een stroomstoring wordt in het display nA getoond, gevolgd door de hoogste temperatuur die de lucht in het vriesgedeelte heeft bereikt. Met deze informatie kunt u de kwaliteit en houdbaarheid van de diepvriesproducten beter inschatten.
Beveiligd tegen kinderhandjes 
Door de kinderbeveiliging te activeren wordt het per ongeluk uitzetten van het apparaat voorkomen. Wanneer de kinderbeveiliging is ingeschakeld, wordt dit via een symbool in het display aangegeven.
Optimaal zicht. Ook in het donker.
De LED vriezerverlichting geeft een optimaal zicht op de uitgetrokken diepvrieslade.
Opent bijna vanzelf
De deurgreep met geďntegreerd openingsmechanisme maakt het openen van de deur met de geringste krachtsinspanning mogelijk. Ook het kort na elkaar openen van de deur is dankzij de hevelfunctie geen probleem: de greep drukt de deur iets van de kast af en heft daarmee het vacuum op. Bijkomend voordeel is dat de deurrubbers worden gespaard.
Ook geschikt voor minder vlakke vloeren
Dankzij de in hoogte verstelbare pootjes kunnen de apparaten optimaal worden afgesteld. Hierdoor staat het apparaat - ook op een ongelijkmatige ondergrond - stabiel.
Extra grip
Ergonomische transportgrepen zorgen voor een eenvoudige verplaatsing. Ook bij nog verpakte apparaten zijn deze grepen vrij toegankelijk.
Gemakkelijk te verplaatsen
De in de bodem geďntegreerde transportrollers maken het schuiven en rangeren van het apparaat zonder grote krachtinspanning mogelijk.
Met links of rechtsdraaiende deur 
Met de mogelijkheid de deurdraairichting te wijzigen, is de kast altijd goed toegankelijk. Alle huishoudelijke modellen zijn af fabriek voorzien van rechts scharnierende deuren en zijn voorbereid voor scharnierwisseling.
Invriezen en lang bewaren
In het 4-sterren vriesvak kunnen verse levensmiddelen worden ingevroren en langdurig worden bewaard. Temperaturen van -18 °C en lager garanderen een vitamine- en mineraalvriendelijk bewaren. De diepte van het vriesvak is voldoende om ook grote pizza‘s langdurig te bewaren.
Nooit meer ontdooien 
NoFrost modellen van Liebherr bieden professionele diepvriestechniek. De levensmiddelen worden met een gekoelde luchtstroom ingevroren waarbij de warmte en de luchtvochtigheid automatisch worden afgevoerd.
Genoeg ruimte voor de hoogste ijstaart
Alle vriesladen en de daaronder geplaatste glasplateaus kunnen eenvoudig worden verwijderd. Zo ontstaat VarioSpace: een praktisch systeem voor extra bewaarruimte zodat zelfs de hoogste ijstaart kan worden bewaard.
Snel invriezen in iedere lade
Het verplaatsen van ingevroren producten is niet nodig. In iedere lade kunnen producten snel en vitaminevriendelijk worden ingevroren. De rondom gesloten diepvriesladen met transparante voorzijde zijn extra hoog en uitneembaar. Daarmee garanderen zij een optimaal zicht op de producten in de lade.  Iedere lade heeft 2 handgrepen waarmee de lade veilig kan worden uitgenomen.
Langere bewaartijd bij stroomuitval
Met de koudeaccu kan in het diepvriesdeel bij een eventuele stroomstoring tot maximaal 124 uur  (ga voor exacte bewaartijd bij storing naar productspecificaties van model) een veilige bewaartemperatuur worden behouden.  De koude accu biedt extra koeling  waardoor de ingevroren producten extra worden beveiligd tegen ongewenste temperatuurstijgingen. De koudeaccu is ook ideaal als koele onderzetter op tafel of bij het boodschappen doen in een koeltas.
2,4" Touch kleurendisplay
Het heldere 2,4" Touch kleurendisplay met hoge resolutie bevindt zich achter de deur en maakt het eenvoudig instellen van de temperatuur van het koel-, BioFresh- en/of vriesdeel mogelijk. Functies als SuperFrost en SuperCool zijn snel te activeren.
Vriendelijk voor uw meubels 
De 115˚ openingsbegrenzing voorkomt dat naastliggende keukenkasten of inbouwapparatuur kunnen worden beschadigd. De deurscharnieren zijn aan de buitenzijde niet zichtbaar. 
 
Technische kenmerken
Standaard informatie
Energieklasse  A+++
Energiekosten per jaar  ¤ 33 
Verborgen deurscharnier met blokkering op 115°  Ja 
Aansluitsnoer los meegeleverd  Ja 
Energieverbruik per jaar  148 kWh 
Energieverbruik per dag  0,404 kWh 
Netto inhoud totaal  312 l 
Netto inhoud vriesdeel  312 l 
Klimaatklasse  SN-T 
Geluidsniveau  38 dB(A) 
Spanning  220/240 V 
Aansluitwaarde in A  1,3 A 
Aansluitwaarde in Watt  286 W 
Koelmiddel  R600a 
Behuizing  Wit 
Kleur deur  Wit 
Lengte aansluitsnoer  220 cm 
Aantal compressoren  1 
Afmetingen
Hoogte  1750 mm 
Breedte  700 mm 
Diepte  750 mm 
Diepte bij 90° geopende deur  1360 mm 
Breedte bij 90° geopende deur  740 mm 
Tussenbouwbaar  Ja 
Plaatsbaar tegen muur  Ja 
Netto gewicht  97 kg 
Bruto gewicht  103 kg 
Hoogte verpakking  1827 mm 
Breedte verpakking  715 mm 
Diepte verpakking  819 mm 
Vriezen
Aantal sterren vriesdeel  4 Vriesdeel
Ontdooisysteem vriesdeel  Automatisch ontdooisysteem 
Statusindicator  Ja 
Bewaartijd bij storing  20 uur 
Invriescapaciteit  24 kg / 24 uur 
Aantal vriesladen  7, waarvan 1 op rollers 
Aantal glasplateaus vriesdeel  6 
Vriesladen op telescopische rails  Ja 
Verlichting vriesdeel  LED verlichting 
Vriessysteem  NoFrost 
VarioSpace  Ja 
FrostSafe  Ja 
SmartGrid  SmartGrid ready 
Koudeaccu  2 Koude accu's 
IJsblokjeshouder  Ja 
FrostControl  Ja 
SuperFrost  Ja 
Overige kenmerken
Display  2,4 inch kleurendisplay 
Deuralarm  Akoestisch deuralarm 
Temperatuuralarm  Akoestisch temperatuuralarm 
Geschikt voor onverwarmde ruimte (> 0°C)  Ja 
Soort Design  HardLine 
BluPerformance  Ja 
Positie bedieningspaneel  Achter de deur 
Temperatuuraanduiding  Werkelijke temperatuur in cijfers 
SmartDevice  Ja, accessoire 
SabbatMode  Ja 
Vlakke aluminium achterwand  Ja 
Greep  Hevelgreep 
Materiaal interieur  Polystyrol wit 
Stelpoten  Ja 
Transportwieltjes  Ja 
Transportgrepen  Ja 
Soort bedieningspaneel  Tiptoets 
Kinderbeveiliging  Ja 
Verwisselbaar deurrubber  Ja 
Deurscharniering  Rechts, wisselbaar 
Plintventilatie  Ja 
 

Liebherr GNP 4655-20 Transportschade(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
De Liebherr GNP 4655-20 Transportschade outlet (op=op) is bij ons te koop voor maar € 1.129,00

ID: 42819/31002
Laagste prijsSetkorting
© Copyright 2005-2019 - BIT marketing BVBA