Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Liebherr KB 4350-20 - Transportschade

Transportschade - enkele lichte deukjes - Koelkast 367L netto - 3 BioFresh-zones - BxH : 60 x 185cm - A+++
Gratis verzending

Van 1.195,-Voor 890,- Incl. btw
Afhalen: Gratis | Verzendkosten België: Gratis | Verzendkosten Nederland: Gratis
Voor 15u00 besteld, morgen in huis | Nu afhalen in de winkel
Laagste prijs
   

Liebherr KB 4350-20 - Transportschade

Dit artikel van dit merk wordt binnen Belgie kosteloos verstuurd, uiteraard kunt u de KB 4350-20 - Transportschade altijd kosteloos ophalen in onze showroom. Voor NL kunt u dit product gratis laten leveren bij u thuis.

Transportschade - enkele lichte deukjes - Koelkast 367L netto - 3 BioFresh-zones - BxH : 60 x 185cm - A+++

Merk
Liebherr
Model
KB 4350-20 - Transportschade

 

Toestel met lichte transportschade

 

 
Productbeschrijving
Vers blijft héél lang vers
Dit is de ruimste en zuinigste BLU Performance koelkast met apart 0°C gedeelte voor het extra lang bewaren van vlees, vleeswaren, vis, zuivelproducten, groente en fruit. In twee van de drie BioFresh 0°C laden is de luchtvochtigheid regelbaar. Het geïntegreerde flessenplateau biedt plaats aan grote gezinsflessen, ook handig is de dubbele LED verlichting en de zelfsluitende deur. 
 
Kenmerken
Aansluitsnoer los meegeleverd
In de verpakking wordt het 2,1 meter lange 220V aansluitsnoer los meegeleverd. Dit voorkomt transportschade en is gemakkelijk bij het verplaatsen van het apparaat. Een extra lang snoer van 3 meter is als accessoire te bestellen.
Flexibel instelbaar interieur
Het unieke binnenkuip ontwerp biedt u zeer goede verstelmogelijkheden van de GlassLine draagplateaus, die tot 20 kg belast kunnen worden. De plateaus met afneembare achterstrip kunnen om de 4,5 cm worden geplaatst, een vaak wisselende voorraad levensmiddelen en gezinsflessen vinden moeiteloos hun koele plek.
Geschikt voor vaatwasmachine
Veel onderdelen zijn geschikt om te reinigen in uw vaatwasser. Naast het deurinterieur bestaande uit kunststof plateauhouders, glasplateaus, flessenhouders, eierrekje en varioboxen kunnen in de vaatwasser, hoeven ook de GlassLine draagplateaus en de steunen voor het deelbare glasplateau niet met de hand te worden schoongemaakt.
Bij deuropening 90° volledig toegankelijk
De GlassLine draagplateaus zijn bij een deuropening van 90° volledig uit te trekken of te verwijderen om schoon te maken. Dit geldt ook voor de groentelade, de BioCool lade, de twee of drie 0°C laden van alle BioFresh modellen en de diepvriesladen
BluPerformance: groter en zuiniger
BluPerformance modellen zijn volgens een volledig nieuw koelconcept ontworpen en bieden meer netto inhoud in het koel- en vriesdeel dankzij het wegwerken van de condensor (het “zwarte rooster” achterop uw huidige koelkast) in de plint . Bijkomend voordeel is een 10 tot 20% besparing op het energieverbruik van de BluPerformance series koelkasten, combikasten en NoFrost vrieskasten.
SabbatMode
Met één vingertip activeert u de SabbatMode, waarna alarmeringen en verlichting tijdelijk worden geblokkeerd.
Herinnering vervangen FreshAir filter
Op het display kunt u een waarschuwingssymbool activeren indien het actief FreshAir filter in het koeldeel moet worden vervangen.
Volledig stofvrij 
Traditioneel zit er achterop elke koelkast of vrieskast een zwart metalen rooster voor de warmteafgifte. Een van de kenmerken van BluPerformance modellen is, dat deze condensor in de plint is weggewerkt, waardoor de achterzijde van de kast volledig glad is en stofvrij blijft. Deze innovatie heeft meer voordelen, zoals een grotere bruikbare inhoud en een 10 tot 20% lager energieverbruik.
Ook bij volle koelkast voldoende licht
De vrijstaande BluPerformance Premium modellen met 2 of 3 BioFresh 0°C laden hebben naast de LED plafondverlichting ook LED achterwand verlichting. Ook bij een volle koelkast heeft u een goed overzicht van de voorraad, u ziet wat u wilt pakken.
Supersnel afkoelen
Wilt u een extra snelle afkoeling van veel verse levensmiddelen of wilt u zo snel mogelijk veel flessen frisdrank afkoelen, dan biedt de SuperCool fuctie uitkomst. Het koeldeel is tijdelijk extra koud, de resttijd na activering is zichtbaar en het apparaat schakelt na afloop automatisch terug naar de door u ingestelde normale koeltemperatuur.
Een koelkast die fris ruikt 
Het in de PowerCooling geïntegreerde FreshAir filter reinigt de lucht en neemt onaangename geuren snel op. Op het bedieningspaneel verschijnt een waarschuwingssymbool indien het filter aan vervanging toe is.
Eventueel op afstand te bedienen
Alle Liebherr apparaten met SmartDevice kunnen achteraf eenvoudig met de optionele SmartDeviceBox (beschikbaar in 2019) worden uitgerust en via een MyLiebherr account worden geregistreerd. De koel- of vrieskast kan hiermee met het WIFI-thuisnetwerk worden verbonden. Vanaf dat moment kunt u via uw smartphone of tablet bijvoorbeeld de SuperFrost functie activeren wanneer u wilt profiteren van een goede aanbieding en groot inslaat of wordt u gewaarschuwd wanneer iemand thuis de koelkastd...
Beveiligd tegen kinderhandjes 
Door de kinderbeveiliging te activeren wordt het per ongeluk uitzetten van het apparaat voorkomen. Wanneer de kinderbeveiliging is ingeschakeld, wordt dit via een symbool in het display aangegeven.
TOP verlichting
De centraal geplaatste LED plafondverlichting neemt weinig ruimte in en zorgt voor een gelijkmatige verlichting van het koeldeel.
Inclusief zacht sluiten garantie
De SoftSystem deursluiting biedt unieke voordelen. Het SoftSystem dempt de beweging bij het sluiten. Zelfs met volle handen is een klein zetje voldoende om de deur of het deksel zachtjes te laten sluiten.
Opent bijna vanzelf
De deurgreep met geïntegreerd openingsmechanisme maakt het openen van de deur met de geringste krachtsinspanning mogelijk. Ook het kort na elkaar openen van de deur is dankzij de hevelfunctie geen probleem: de greep drukt de deur iets van de kast af en heft daarmee het vacuum op. Bijkomend voordeel is dat de deurrubbers worden gespaard.
Ook geschikt voor minder vlakke vloeren
Dankzij de in hoogte verstelbare pootjes kunnen de apparaten optimaal worden afgesteld. Hierdoor staat het apparaat - ook op een ongelijkmatige ondergrond - stabiel.
Extra grip
Ergonomische transportgrepen zorgen voor een eenvoudige verplaatsing. Ook bij nog verpakte apparaten zijn deze grepen vrij toegankelijk.
Gemakkelijk te verplaatsen
De in de bodem geïntegreerde transportrollers maken het schuiven en rangeren van het apparaat zonder grote krachtinspanning mogelijk.
Voor links- en rechtshandigen
Met de mogelijkheid de deurdraairichting te wijzigen, is de kast altijd goed toegankelijk. Alle huishoudelijke modellen zijn af fabriek voorzien van rechts scharnierende deuren en zijn voorbereid voor scharnierwisseling.
BioFresh
Des te verser de levensmiddelen, des te waardevoller zijn deze voor een gezonde voeding. Een goede reden om te kiezen voor BioFresh. Bij een temperatuur van net boven 0 °C en een ideale luchtvochtigheid behouden groente en fruit, vlees, vis en melkproducten hun gezonde vitaminen en smaak tot wel driemaal langer dan in het normale koeldeel.
Luchtvochtigheidsregeling
De reguleringsplateaus maken iedere gewenste instelling van de luchtvochtigheid in de BioFresh laden mogelijk. Schuif staat open: De DrySafe met lage luchtvochtigheid van ca. 40% is ideaal voor het bewaren van vlees, vis en melkproducten. Schuif is gesloten: Groente en fruit blijven extra lang vers in de HydroSafe met een hoge luchtvochtigheid van ca. 90%
GlassLine draagplateaus
Het hoogwaardige interieur wordt onderstreept door de luxe GlassLine uitrusting. De van veiligheidsglas gemaakte draagplateaus zijn sterk, krasbestendig en eenvoudig te reinigen. De draagplateaus zijn afgewerkt met een edelstalen lijst en afneembare achterstrip. De glasplateaus kunnen in hoogte worden versteld zonder dat deze eerst moeten worden uitgenomen. Bij  een deuropening van slechts 90° zijn de glasplateaus uitneembaar.
Premium GlassLine deurvakken
Alle Premium en PremiumPlus modellen bieden in het koeldeel verstelbare deurvakken met gehard glazen bodem, edelstalen steunrails en verschuifbare flessen- en conservenhouders. De vakdiepte biedt zelfs plaats aan extra grote verpakkingen van 2 liter.
VarioBox
In de uitneembare VarioBoxen kunnen levensmiddelen serveerklaar worden gekoeld. De VarioBoxen zijn net als de deurvakken op verschillende hoogtes te plaatsen.
Deelbaar glasplateau
Het deel- en onderschuifbare glasplateau kan op iedere hoogte worden geplaatst en biedt daarmee maximale flexibiliteit. Zo vinden ook hoge karaffen snel een plaats in de koelruimte.
2,4" Touch kleurendisplay
Het heldere 2,4" Touch kleurendisplay met hoge resolutie bevindt zich achter de deur en maakt het eenvoudig instellen van de temperatuur van het koel-, BioFresh- en/of vriesdeel mogelijk. Functies als SuperFrost en SuperCool zijn snel te activeren.
Vriendelijk voor uw meubels 
De 115˚ openingsbegrenzing voorkomt dat naastliggende keukenkasten of inbouwapparatuur kunnen worden beschadigd. De deurscharnieren zijn aan de buitenzijde niet zichtbaar. 
 
Technische kenmerken
Standaard informatie
Energieklasse A+++
Energiekosten per jaar ¤ 18 
Verborgen deurscharnier met blokkering op 115° Ja 
Aansluitsnoer los meegeleverd Ja 
Energieverbruik per jaar 90 kWh 
Netto inhoud totaal 367 l 
Netto inhoud koeldeel 367 l waarvan BioFresh 133 l 
Klimaatklasse SN-T 
Geluidsniveau 37 dB(A) 
Spanning 220/240 V 
Aansluitwaarde in A 1,2 A 
Koelmiddel R600a 
Behuizing Wit 
Kleur deur Wit 
Materiaal deur/deksel Staal 
Lengte aansluitsnoer 220 cm 
Aantal compressoren 1 
Afmetingen
Hoogte 1850 mm 
Breedte 600 mm 
Diepte 665 mm 
Diepte bij 90° geopende deur 1230 mm 
Breedte bij 90° geopende deur 640 mm 
Tussenbouwbaar Ja 
Plaatsbaar tegen muur Ja 
Netto gewicht 80,3 kg 
Bruto gewicht 85,1 kg 
Hoogte verpakking 1927 mm 
Breedte verpakking 615 mm 
Diepte verpakking 751 mm 
Koelen
Ontdooisysteem koeldeel Automatisch 
VarioSafe Ja 
Deel- en onderschuifbaar glasplateau Ja 
Deurvakken Premium GlassLine deurvakken 
Flessen- en conservenhouder Ja 
Eierrekje Ja 
Verlichting koeldeel LED verlichting met SoftStart 
Positie verlichting koeldeel Plafond 
Verlichting BioFresh / BioCool LED verlichting BioFresh laden 
BioFresh (0°C) laden 3 
BioFresh (0°C) laden met SoftTelescopic Ja 
Luchtvochtigheid regelbaar Luchtvochtigheid regelbaar in 2 laden 
Geïntegreerd flessenplateau Ja 
Koelsysteem PowerCooling met FreshAir filter 
VarioBox Ja 
LED achterwandverlichting Ja 
SuperCool automaat met resttijd-weergave Ja 
FreshAir filter Ja 
Overige kenmerken
Display 2,4 inch kleurendisplay 
Deuralarm Akoestisch deuralarm 
SoftSystem sluiting Ja 
Soort Design Hardline 
Flexibel instelbaar interieur Ja 
Onderdelen interieur geschikt voor vaatwasmachine Ja 
Glasplateaus en laden verwijderbaar bij deuropening 90° Ja 
BluPerformance Ja 
Positie bedieningspaneel Achter de deur 
SmartDevice Ja, accessoire 
SabbatMode Ja 
Indicator voor vervangen FreshAir filter Ja 
Vlakke aluminium achterwand Ja 
Deur zelfsluitend vanaf ca. 45 ° 
Greep Hevelgreep 
Materiaal interieur Polystyrol wit 
Stelpoten Ja 
Transportwieltjes Ja 
Transportgrepen Ja 
Aantal draagplateaus 6 
Materiaal draagplateau Glas 
Afwerking draagplateau Edelstaal 
Soort bedieningspaneel Tiptoets 
Kinderbeveiliging Ja 
Verwisselbaar deurrubber Ja 
Deurscharniering Rechts, wisselbaar 
Plintventilatie Ja 
 
Basisspecificatie
Producttype koelkast
Netto inhoud 367 liter
Energieklasse A+++
Geluidsniveau 37 dB
Afmetingen (hxbxd) 1850x600x665 mm

Liebherr KB 4350-20 - Transportschade(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Liebherr KB 4350-20 - Transportschade outlet (op=op) is bij Electromania te koop voor slechts € 890,00

ID: 39756/27954
Laagste prijsSetkorting
© Copyright 2005-2019 - BIT marketing BVBA