Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Staub 1101718 - Showroommodel

ovale braadpan - diameter 17 cm - inhoud 1000 ml - gewicht 2590 g - grafietgrijs

Van 94,-Voor 69,- Incl. btw
Afhalen: Gratis | Verzendkosten België: 10,- | Verzendkosten Nederland: 10,-
Voor 15u00 besteld, morgen in huis | De volgende werkdag afhalen
Laagste prijs
   

Staub 1101718 - Showroommodel

Bij deze site heeft u altijd de beste producten zoals deze Kookgerei van Staub. Electromania streeft er naar dat we de goedkoopste service bieden op de door ons verkochte artikelen. Met deze laagste prijs garantie geven we de beste prijs voor deze Staub Kookgerei met model 1101718 - Showroommodel. Ontdekt u het deze Kookgerei van Staub elders voor een lagere prijs dan moet u dat ons altijd verwittigen.Dit artikel van dit merk wordt in Belgie voor maar € 10,- geleverd, uiteraard kunt u de 1101718 - Showroommodel altijd kosteloos ophalen in onze showroom. In NL kunt u dit product laten leveren voor slechtst 10,- bij uw woning.

ovale braadpan - diameter 17 cm - inhoud 1000 ml - gewicht 2590 g - grafietgrijs

Merk
Staub
Model
1101718 - Showroommodel
uitvoering
gietijzer - 103 alternatieven
functie
ovale kookpot / braadpan - 21 alternatieven
diameter
17 cm - 2 alternatieven
kleur
grafietgrijs - 22 alternatieven
deksel
met - 160 alternatieven
EAN
3272341017185

Showroom model - staat tentoon in onze winkel - gaat uit gamma, laatste stuk - ongebruikt 

 

Staub
Het keukengerei van Staub in geëmailleerd gietijzer dat in Frankrijk wordt vervaardigd sinds 1974 heeft bij professionele keukenchefs een goede reputatie opgebouwd dankzij zijn uitzonderlijke prestaties, gebruiksgemak, duurzaamheid en kleurrijke vormen die zorgen voor een geslaagde presentatie van de gerechten op tafel. De aandacht voor details maakt van Staub een uitzonderlijk merk: de perfect passende deksels met spikes die zorgen voor een continue besprenkeling, de hittebestendige knoppen in vernikkeld staal en een met kwarts geïnfuseerde binnenlaag in mat zwart email. De verschillende lagen geglaceerd email aan de buitenkant maken het mogelijk om een glanzend, aantrekkelijk en krasbestendig exterieur te creëren. Met deze benadering, die functionaliteit en design voorop zet, wordt meteen duidelijk waarom men overal ter wereld de Staub producten aantreft in de keukens van de grootste restaurants en waarom ze perfect geschikt zijn voor zowel in de keuken als op de tafel.
       
Gietijzeren producten
Geëmailleerd gietijzer is een legering van koolstofrijk ijzer en bedekt met een glazuur dat hoofdzakelijk is samengesteld uit glas.
Het is een van de materialen die het best de hitte vasthoudt, deze langzaam verspreidt en opnieuw laat ontsnappen op een perfect homogene wijze, en dit op alle soorten vuren, inclusief inductie.
Geëmailleerd gietijzer houdt ook de koude vast, hiervoor volstaat het om uw bereidingen in de koelkast te plaatsen alvorens deze op te dienen
                   
Ovale braadpan
De producten van het speciaal “voor op tafel” ontwikkeld assortiment van Staub kunnen rechtstreeks vanuit de oven of vanop het kookvuur op tafel gezet worden.
Het assortiment bevat mini-cocottes, slakkenpannen en stapelbare ronde en ovale borden die de juiste temperatuur en de kwaliteit van de gerechten waarborgen. 
Deze polyvalente producten van gietijzer maken zowel de keukenchefs als de hobbykoks blij. 
Ze werden ontworpen met een oog voor functionaliteit in de keuken en culinair design op tafel. 
Ze kunnen gebruikt worden voor individuele porties van bijvoorbeeld soufflés, stoofgerechtjes, kaas of desserts        
        
Afmetingen
diameter 17 cm
inhoud 1000 ml
gewicht 2590 g
kleur grafietgrijs

Staub 1101718 - Showroommodel(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
De Staub 1101718 - Showroommodel kookgerei is bij ons aan te schaffen voor maar € 69,69

ID: 20241/11828
SetkortingLaagste prijs
© Copyright 2005-2021 - BIT marketing BVBA