Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Zanussi ZOB25601XK - Transportschade

Multifunctionele oven - inbouw - bakken op 3 niveau's - A - vingervlekvrije inox
Van 334,-Voor 199,- Incl. btw
Incl. recupel
Afhalen: Gratis | Verzendkosten België: 10,- | Verzendkosten Nederland: 10,-
Op werkdagen voor 15u00 besteld, morgen in huis. | De volgende werkdag afhalen
Laagste prijs
   

Zanussi ZOB25601XK - Transportschade

Deze outlet (op=op) van dit merk wordt voor Belgie voor maar € 10,- verstuurd, uiteraard kunt u de ZOB25601XK - Transportschade altijd gratis ophalen in Sint-Niklaas. Voor NL kunt u dit artikel laten bezorgen voor maar 10,- bij uw verzendadres.

Multifunctionele oven - inbouw - bakken op 3 niveau's - A - vingervlekvrije inox

Merk
Zanussi
Model
ZOB25601XK - Transportschade
Type
Transportschade - 18 alternatieven

Toestel met lichte TRANSPORTSCHADE: Deuk (blikschade) bovenzijde van toestel. De schade is niet zichtbaar na inbouw toestel. Toestel 100% nieuw en perfect in orde. 2 jaar garantie - 15 dagen zichttermijn

 

Productbeschrijving
Gebruik alle mogelijkheden met deze multifunctionele oven
Met kookfuncties zoals warmte-elementen boven en onder, grill en ventilator maakt deze multifunctionele oven koken makkelijker - wat er ook op het menu staat.
Geniet van zorgeloosheid met de automatische ovenuitschakeling van deze timer
De kookwekker van deze oven is de droom van elke multitasker. We hebben het tegenwoordig allemaal druk en dan is het soms moeilijk aan het gebraad in de oven of de toast onder de grill te denken. Door de oven automatisch uit te schakelen wanneer de timer de eindtijd bereikt, zorgt deze functie ervoor dat u niet aan uw maaltijd herinnerd wordt door rookmelders.
Deze kookwekker is de droom van elke multitasker; hij schakelt de oven uit zodra uw maaltijd klaar is - dus kunt u zorgeloos genieten van een lekker maal.
Sneller traditioneel grillen en braden
Of u nu zin hebt in knapperige ribbetjes in barbequestijl, of in gezonde gegrilde zomergroenten, of in een perfect gebruinde ontbijttoast, deze dubbele grill is de perfecte oplossing. U kunt er sneller dan u denkt traditioneel mee grillen en braden.
Deze dubbele grill is de perfecte oplossing voor dingen zoals knapperige ribbetjes of ontbijttoast. Traditioneel grillen en braden gaat veel sneller.
Maak van uw oven het meest veelzijdige apparaat in uw keuken
Met deze bodemverwarming kan uw oven een van de meest veelzijdige apparaten in uw keuken worden. U kunt hem gebruiken om voeding zoals quiches en pasteitjes op te warmen en de bodem ervan krokant te houden. En op lage temperaturen is het de ideale manier om borden op te warmen - een toegevoegde waarde die uw gasten zeker zullen appreciëren.
De bodemverwarming van deze oven maakt hem nog veelzijdiger. Gebruik hem om gerechten zoals quiches en pasteitjes op te warmen of om borden te verwarmen om op te dienen.
De oven die u in een paar tellen weer schoon heeft.
Wie wil veel tijd besteden aan het schoonmaken van de oven? Met dit model hoeft dat niet! Met een emaille oveninterieur dat u snel, eenvoudig en moeiteloos kunt reinigen na gebruik.
Nooit meer aangebakken resten uit uw oven boenen! Dankzij het gladde emaille interieur kunt u het snel en eenvoudig schoonmaken.
Meer flexibiliteit om voor een groep of voor één persoon te koken
Koken voor twee of drie personen is zelden een probleem - maar wat als u voor een groep vrienden moet koken? Deze oven beschikt over vijf roosterniveaus en een extragrote capaciteit van 74 liter zodat uw grootste borden makkelijk passen. Dus als mensen op bezoek komen, zult u merken dat een maaltijd bereiden even snel gaat als altijd. Meer flexibiliteit om voor een groep of voor één persoon te koken
Deze oven schikt over extra roosters en een capaciteit van 74 liter zodat zelfs uw grootste borden makkelijk passen. Op die manier wordt koken voor een groep haast zo makkelijk als koken voor één persoon.
Inbouwoven
Multifunctionele oven
Energieklasse: A
Ovenfuncties: Onderwarmte, Ventilator + grill + onderwarmte, Warme lucht, Grill, Boven- en onderwarmte, Bovenwarmte + grill
Vingervlekvrije inox
Aantal bakniveaus: 3
Clean email
Volglazen binnendeur
Ventilatie van de mantel
De ventilator start automatisch wanneer de oven wordt ingeschakeld. Het koelt de elektronische onderdelen en de externe delen van de oven
Bakplaten bijgeleverd: 1 Cake tray aluminium, 1 bakplaat
Rooster bijgeleverd met de oven: 1 Wire shelf chromed
     
Technische kenmerken
Inbouwafmetingen (HxBxD) in mm  600 x 560 x 550 
Afmetingen (HxBxD) in mm  594 x 594 x 568 
Netto inhoud oven (in liter)  74 
Kleur  Vingervlekvrije inox 
Euro-stekker  Geen 
Netspanning (in volt)  230-240 
Toebehoren in optie  Geen 
PNC Code  949 716 207 


Zanussi ZOB25601XK - Transportschade(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Zanussi ZOB25601XK - Transportschade outlet (op=op) is bij Electromania te koop voor slechts € 200,99

ID: 38948/27156
Laagste prijsSetkorting
© Copyright 2005-2020 - BIT marketing BVBA