Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Sony HT-NT3 - Toonzaalmodel


Van 739,-Voor 499,- Incl. btw
Afhalen: Gratis | Verzendkosten België: 10,- | Verzendkosten Nederland: 10,-
Voor 15u00 besteld, morgen in huis | Nu afhalen in de winkel
Laagste prijs
   

Sony HT-NT3 - Toonzaalmodel

Dit artikel van Sony wordt in Belgie voor maar € 10,- verzonden, uiteraard kunt u de HT-NT3 - Toonzaalmodel steeds gratis ophalen in onze winkel. In Nederland kunt u dit artikel laten bezorgen voor slechtst 10,- bij uw woning.Merk
Sony
Model
HT-NT3 - Toonzaalmodel
Type
Toonzaalmodel - 27 alternatieven
EAN
4905524990546

Productbeschrijving
Sound bar van Sony.
 
Kenmerken
Draadloos streamen met Bluetooth
Stream uw favoriete muziek en apps draadloos met Bluetooth®. Koppel uw smartphone of tablet met deze Bluetooth® Soundbar om daarna rechtstreeks via uw apparaat van uw muziek te genieten en zelfs de afspeellijsten en het volume te bedienen.
Ingebouwde Wi-Fi® voor eenvoudig streamen 
Met ingebouwde Wi-Fi® kunt u muziek en films rechtstreeks vanaf uw smartphone, tablet en laptop bekijken en afspelen. Maak verbinding met uw thuisnetwerk en luister naar uw eigen collectie, of stream audio van populaire onlinemuziekdiensten rechtstreeks naar de Soundbar. 
2.1-kanaals systeem haalt het beste in uw films naar voren 
Voel de kracht van elke filmsoundtrack met deze 2.1-kanaals Soundbar. De twee drivers zijn zorgvuldig ontworpen voor een gebalanceerde audiorespons voor alle frequenties. De draadloze subwoofer van 16 cm (6,3 inch) maakt uw bas extra krachtig, zodat elke explosie en actiescène extra overdonderend overkomt.
S-Force PRO Front Surround van bioscoopkwaliteit
Een overweldigende virtuele Surround Sound-ervaring. S-Force PRO Front Surround bootst de manier na waarop het brein verbanden legt tussen verschillende geluidsbronnen voor het juiste volume, de vertraging en het spectrum van het geluid – met alleen de linker- en rechterspeakerkanalen. Doordat op natuurlijke wijze driedimensionale geluidsvelden worden gesimuleerd, kunt u genieten van rijke hifi-audio in een breder luistergebied.
Dolby® TrueHD voor geluid zoals de regisseur het bedoeld heeft 
Geniet van ongeëvenaarde geluidskwaliteit met Dolby® TrueHD, met geluid zonder kwaliteitsverlies voor films en muziek. Een geluid identiek aan de originele studiomastertapes biedt een ongeëvenaarde geluidskwaliteit voor Blu-ray Discs™ en gedownloade inhoud.
DTS®-HD™ voor de precisie van een studiomaster 
Geniet thuis van zuivere, gedetailleerde audio. Met DTS®-HD Master Audio geniet u van de originele, ongecomprimeerde soundtracks bij uw favoriete Blu-ray Discs en gestreamde films, precies zoals de regisseur het in gedachten had. DTS®-HD-audio met hoge resolutie biedt ook een intens gedetailleerde weergave van muziekuitvoeringen, waarbij elke noot schittert in haast studio-achtige kwaliteit.
Dunne vormgeving voor eenvoudige wandmontage 
De HT-NT3, die is bedoeld als aanvulling op de nieuwste flatscreen-tv's, is slank en compact met een diepte van slechts 6,3 cm (2,5 inch). Om ruimte te besparen, kan deze discrete Soundbar, met zijn hoogwaardige Surround Sound en compacte, stijlvolle vormgeving, aan de muur worden gemonteerd of plat onder het scherm geplaatst.
Hoogwaardige constructie voor een eersteklas afwerking 
Elk element van de HT-NT3 Soundbar is zorgvuldig doordacht, waarbij scherpe, strakke lijnen worden gebruikt voor een schitterende afwerking. De slanke, gestroomlijnde aluminium behuizing, waarvoor alleen materialen van de hoogste kwaliteit zijn gebruikt, is gecombineerd met een stijlvol glazen voorpaneel voor een premium afwerking die perfect past bij uw slanke tv. 
Draadloze subwoofer voor een flexibele opstelling
Maak films nog pakkender met een vol, krachtig basgeluid. Plaats de draadloze subwoofer van 16 cm (6,3 inch) waar u maar wilt in de kamer om te genieten van rijke, daverende bastonen met gedetailleerde lage tonen dankzij een basreflexspeaker. De compacte, stijlvol vervaardigde behuizing past in elke kamer.
Meerdere HDMI-poorten voor eenvoudige connectiviteit
Met drie HDMI-ingangen en één HDMI-uitgang kunt u verbinding maken met een internet-tv-box, Blu-ray Disc™-speler, gameconsole, enzovoort. U kunt genieten van al uw Home Theatre op één plek, zonder een aparte ontvanger nodig te hebben.
USB-poort voor het afspelen van hi-res audio 
Geniet van heldere, gedetailleerde hi-res audioweergave. Een USB-poort biedt een stabiele verbinding voor geluid zonder kwaliteitsverlies, inclusief DSD en 24-bits/192 kHz codecs voor audio met hoge bitsnelheid. Sluit simpelweg uw laptop of draagbare muziekspeler aan om te genieten van optimale hi-res audio. U kunt ook een aantal extra indelingen afspelen, waaronder mp3, AAC en WMA.
4K-doorvoer voor 4K-inhoud 
Behoud van de 4K-kwaliteit van bron tot scherm. Door de 4K-doorvoerfunctie worden 4K-gegevens 'doorgegeven' en weergegeven op een 4K-tv of -projector, zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit. De zuivere 4K-ervaring maakt van deze Soundbar de perfecte partner voor tv's en spelers die 4K ondersteunen en een stevige hoeksteen voor uw home-entertainmentsysteem voor de toekomst.
Hi-res audio voor uitzonderlijk geluid
Haal alles uit uw digitale muziek met hi-res audio. Door muziek vast te leggen met een hogere snelheid dan op cd en zo zowel het aantal geluidsfragmenten per seconde als de nauwkeurigheid van de bitsnelheid van elk sample te verhogen, is hi-res audio een bijna perfecte weergave van muziek. Geniet van elke ademhaling en subtiele wending voor een werkelijk emotionele ervaring.
Digitale S-Master HX-versterker: ultieme sonische zuiverheid 
Geniet van de beste hi-res audio-ervaring met de digitale S-Master HX-versterker. Met een vereenvoudigd, volledig digitaal signaalpad en ruisonderdrukking voor ultrahoge frequenties, reproduceert de S-Master HX de subtiele details en het brede frequentiebereik waar muziek en films om vragen. Dit geldt ook voor de nieuwste hi-res audio-indelingen, zodat u van muziek kunt genieten zoals de artiest het bedoelde.
DSEE HX herstelt uw muziekbestanden 
Kies voor meer dan cd-kwaliteit. DSEE-HX bouwt voort op onze eigen DSEE-technologie en schaalt gecomprimeerde audiobestanden op naar een niveau dat dichter bij hi-res audio ligt. Door de subtiele details van de originele opname te herstellen die tijdens het compressieproces verloren zijn gegaan, levert DSEE HX een rijke audio-ervaring van studiokwaliteit. 
ClearAudio+ verrijkt uw muziek
ClearAudio+ past automatisch geluidsinstellingen aan voor een overweldigende luisterervaring, exclusief voor Sony. Door de expertise in digitale signaalverwerkingstechnologieën te bundelen, optimaliseert ClearAudio+ audio voor een constant, helder geluid van hoge kwaliteit, ongeacht of u games speelt of van muziek en films geniet.
Coaxiale speakers voor een volledig geluidsbereik
Onze nieuw ontwikkelde coaxiale speakers maken uitzonderlijke audioprestaties mogelijk in een slank, compact Soundbar-ontwerp. Door een woofer en tweeter te combineren in een enkele 2-weg speakereenheid, kan een breder frequentiebereik worden gereproduceerd. Dit zorgt ervoor dat geen details verloren gaan en uw luisterervaring dichter bij het live optreden komt.
Supertweeters voor extra hoge tonen 
Ervaar kristalheldere hoge tonen, of het nu gaat om muziek of dialogen. Door Wide Dispersion supertweeters op de voorkant van elke speaker te monteren, wordt een breed geluidsveld gecreëerd, dat zijn kwaliteit door de hele ruimte heen behoudt. Hoge tonen worden weergegeven met de helderheid en details van hi-res audio, zodat u kunt genieten van realistisch en meeslepend geluid, waar u ook zit.
Geniet van Bluetooth®-streams van hogere kwaliteit dankzij LDAC
LDAC is een nieuwe codec die door Sony is ontwikkeld voor Bluetooth®-audiostreaming van de hoogste kwaliteit. Deze ondersteunt een tot drie keer hogere bitrate dan standaard Bluetooth®-streaming, samplesnelheden tot 96 kHz en efficiëntere codering. Het resultaat? Superieur draadloos geluid met minder compressie, beter dan cd-kwaliteit.
Bluetooth®-streaming voor een persoonlijke luisterervaring 
Stream audio rechtstreeks vanaf de Soundbar naar uw hoofdtelefoon via Bluetooth® voor handig draadloos luisteren. Deze functie, die compatibel is met kwalitatief hoogwaardige LDAC-, SBC- en AAC-codecs, is bedoeld voor een kijkervaring voor één persoon, zodat u simpelweg uw hoofdtelefoon kunt opzetten om op het grote scherm van een film te genieten zonder iemand te storen.
NFC One-Touch voor directe connectiviteit 
Met Near Field Communication-technologie (NFC) behoren ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen even uw compatibele NFC-apparaten tegen de N-markering op de behuizing te houden voor een snelle, probleemloze verbinding, en u bent klaar voor het streamen van uw inhoud via Bluetooth®. Geen NFC? Geen probleem. U kunt nog altijd handmatig verbinding maken met Bluetooth® via het menu met instellingen van uw apparaat.
Dé manier om muziek naar uw speakers te zenden
De HT-NT3 beschikt over Google Cast™, zodat u uw favoriete muziek-apps op uw persoonlijke apparaat kunt afspelen via uw speakers. Druk op de Cast-knop in uw favoriete audio-app op uw Android™-telefoon of -tablet, iPhone, iPad, Mac®-laptop, Windows-laptop of Chromebook en selecteer een speaker of een groep speakers om aan de slag te gaan.
Al uw muziek bij elkaar met SongPal 
Download SongPal voor uw smartphone of tablet en neem de controle over uw muziekcollectie. Maak verbinding via Bluetooth® of Wi-Fi® en u hebt direct naadloze toegang tot al uw favoriete nummers, ongeacht of deze op uw pc, server of favoriete online muziekdienst staan. De app kan ook worden gebruikt om geluidsinstellingen aan te passen, zodat u gegarandeerd kunt genieten van geweldige, gebalanceerde audio.
Geef uw muziek de ruimte en luister in meerdere kamers 
Vul uw huis met het geluid van uw favoriete nummers dankzij de luistermogelijkheid voor meerdere kamers. Gebruik de app SongPal 3.0 om geselecteerde Soundbars en speakers van Sony te groeperen, en stream vervolgens muziek vanaf een pc of uw thuisnetwerk in meerdere kamers in huis. Het is de perfecte manier om te genieten van uw favoriete nummers zonder aan één specifieke kamer te zijn gebonden.
Gamemodus voor een overweldigende game-ervaring 
Til uw gameplay naar een hoger niveau met de gamemodus, die in samenwerking met PlayStation®-spelontwikkelaars is gemaakt. Deze speciale geluidsmodus is perfect afgestemd om elk geluid, elk schot en elke explosie te versterken, zodat u zich midden in de actie waant en kunt genieten van de ultieme game-ervaring.
Live arenageluid
Geniet van arenageluid in uw woonkamer. Onze technici hebben het geluidsveld van een echte muziekarena nauwkeurig gereconstrueerd en zo een luisterervaring gecreëerd die zeer dicht bij een liveoptreden komt.
 
Technische kenmerken
Type Soundbar 2.1 zonder DVD 
Audio decoders Dolby Digital + DTS 
Bijzonderheden Multiroom 
3D neen
Wi-Fi neen
Gelezen schijven Niet van toepassing 
Tot.verm. versterker 400 Watt 
Aantal kanalen 2 weg 
Subwoofer Ja, draadloos 
iPod dock neen
Bluetooth ja
4K-upscaling neen
HDMI-connectie ja
ARC (Audio Return Channel) ja
Smart neen
Component outputs 0 
USB ja
Afstandsbediening ja
S-video uitgang neen
Mp3-compatibel ja
Divx Compatibel Niet van toepassing 
DLNA neen
Multiroom ja
NFC ja
Digitale audio-ingang Optisch 
MKV compatibel Niet van toepassing 
AVCHD Compatibel neen
Ethernet neen
Tuner Geen tuner 
Golflengtes niet van toepassing
 
Fysieke eigenschappen
Afmetingen soundbar
Hoogte 8,6 cm
Breedte 107 cm
Diepte 6,5 cm
Afmetingen subwoofer 19 x 38,5 x 38,2 cm
Gewicht 3,1 kg
Kleur Zwart
 
 
 

Sony HT-NT3 - Toonzaalmodel(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Sony HT-NT3 - Toonzaalmodel outlet (op=op) is bij ons te koop voor maar 499

ID: 31998/20383
SetkortingLaagste prijs
© Copyright 2005-2010 - BIT marketing BVBA
Webwinkel software door Woensdag - SEO door Woensdag