Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

AEG L77685DWD

Wasdroogcombinatie - DualSense - 1600rpm - 8kg wassen/6kg drogen - Inverter motor - AquaControl - ProTex - Witte deur XXL
Tot ¤150,- cadeau bij Ici Paris XL

Voor 835,- Incl. btw
Incl. recupel
Afhalen: Gratis | Verzendkosten België: 30,- | Verzendkosten Nederland: 30,-
Gemiddeld leverbaar op 5 werkdagen.
Laagste prijs
   

AEG L77685DWD

Bij Electromania heeft u altijd de beste artikelen zoals deze AEG Was Droogcombinatie. Wij streven er naar dat we de goedkoopste ondersteuning geven op de door ons verkochte producten. Met onze laagste prijs garantie geven we de voordeligste prijs voor deze Was Droogcombinatie van AEG met model L77685DWD. Herkent u het deze Was Droogcombinatie van AEG elders voor een betere prijs dan moet u dat ons altijd verwittigen.Deze was droogcombinatie van AEG wordt voor Belgie voor maar € 30,- verzonden, uiteraard kunt u dit artikel altijd kosteloos ophalen in onze winkel. Voor Nederland kunt u dit artikel laten bezorgen voor slechtst 30,- bij u thuis.

Wasdroogcombinatie - DualSense - 1600rpm - 8kg wassen/6kg drogen - Inverter motor - AquaControl - ProTex - Witte deur XXL

Merk
AEG
Model
L77685DWD
Belading
8 kg - 7 alternatieven
Zwiersnelheid
1600 toeren - 7 alternatieven
Belading
0 - 6 kg - 16 alternatieven
EAN
7332543454211

Productbeschrijving
Een behoedzame was- en droogcyclus  
Geen handwas en droogmolens meer. De AEG was/droogcombinatie met DualSense wast en droogt al uw wasgoed – en dat is inclusief uw delicate items, zoals fijne was en wollen handwas. Was en droog in één keer en zorg er zo voor dat uw kleding er altijd uitziet zoals u wenst. 
Wassen en drogen op maat  
De DualSense-technologie in deze was/droogcombinatie biedt u unieke was- en droogprogramma's voor fijne was en wollen handwas, dankzij lagere droogtemperaturen en zachte trommelbewegingen. Het speciale wolprogramma is het eerste op de mark dat het Woolmark Blue-certificaat krijgt omdat het wollen handwas gelijkmatig wast en droogt. 
Elk kledingstuk wordt gewassen op het perfecte niveau 
OptiSense-technologie maakt gebruik van intelligente sensoren voor het optimaliseren van de instellingen voor elke lading. Daardoor wordt elk kledingstuk perfect gewassen en gedroogd. 
Slechts één uur om te wassen en te drogen  
Zelfs de meest georganiseerde mensen moeten wel eens iets snel gedaan krijgen. Zoals de was. Met dit was- en droogprogramma van 1 uur belandt uw kleding in 60 minuten van de wasmand in uw kast .
Verfris en ontkreuk zelfs de meest delicate kledingstukken  
Wanneer een kledingstuk slechts moet worden opgefrist, en geen volledige wasbeurt vereist, dan zijn deze speciale stoomprogramma's exact wat u zoekt. Stoom helpt bij het veilig gladmaken van kreuken en verwijderen van geurtjes .
Betrouwbare geweldige prestaties 
Op basis van borstelloze invertertechnologie werkt deze motor met minder trilling en slijtage, en zorgt zo voor optimale prestaties met een minimum aan lawaai en energieverbruik .
 
Kenmerken
Vrijstaande was-droogcombinatie
Maximum zwiersnelheid: 1600 t/min 
Wascapaciteit: 8 kg 
Droogcapaciteit: 6 kg
Droogsysteem: Condensatie
Groot display
Inverter motor voor betere prestaties en een extreem stille werking
OptiSense, automatische aanpassing aan de lading
Overloopbeveiliging met AquaControl
Programma's: Katoen|Katoen eco|Katoen met voorwas|Synthetisch|Zijde|Wol|60min 2in1|Steam Refresh/Anticrease|Spoelen|Zwieren/Pompen|Quick 20 Min 3 Kg|Synthetisch gemakkelijk strijken|Delicaat|Wol drogen|Synthetisch droog|Katoen droog 
Programma zijde
Wolprogramma
Startuitstel
Woolmark Blue gecertificeerd
Anti-schuim spoelsysteem
Onbalans-correctiesysteem
Voet: 4 verstelbare voetjes 
Overloopbeveiliging
 
Technische kenmerken
Merk AEG 
Model L77685DWD 
Wascapaciteit (kg)
Capaciteit drogen (kg)
Afmetingen (HxBxD) in mm 850x600x605 
Maximale diepte (mm) 639 
Toebehoren Detergentlade voor vloeibaar wasmiddel, Packing wrench, Kinderbeveiliging, Extra rinse, Fluff clean, Bottom cover 
Aansluitwaarde (W) 2200 
Netspanning (V) 230-240 
Zekering 10 
PNC Code 914 605 814 
EAN code 7332543454211 
 

AEG L77685DWD(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
De AEG L77685DWD was droogcombinatie is bij ons verkrijgbaar voor maar slechtst 835

ID: 32750/21118
Laagste prijsSetkorting
© Copyright 2005-2010 - BIT marketing BVBA


met Hosting door seo Magento / Wordpress