Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

LG F1612WD

was/droog combinatie - 12 kg wassen - 8 kg drogen - 1600 toeren - A++ - LCD display

Van 979,-Voor 971,- Incl. btw
Incl. recupel
Afhalen: Gratis | Verzendkosten België: 30,- | Verzendkosten Nederland: 30,-
Voor 15u00 besteld, morgen in huis | Nu afhalen in de winkel
Laagste prijs
   

LG F1612WD

Bij deze webwinkel heeft u altijd de mooiste producten zoals deze LG Was Droogcombinatie. We streven er naar dat wij de beste hulp geven op de door ons verkochte artikelen. Met onze laagste prijs garantie bieden we de beste prijs voor deze LG Was Droogcombinatie met type F1612WD. Ontdekt u het deze Was Droogcombinatie elders met een betere deal dan dient u dat ons altijd laten weten.Dit artikel van dit merk wordt binnen Belgie voor maar € 30,- geleverd, uiteraard kunt u dit product steeds gratis ophalen in onze winkel. In NL kunt u de LG F1612WD laten leveren voor maar 30,- bij uw woning.

was/droog combinatie - 12 kg wassen - 8 kg drogen - 1600 toeren - A++ - LCD display

Merk
LG
Model
F1612WD
Belading
9 kg of meer - 8 alternatieven
Zwiersnelheid
1600 toeren - 6 alternatieven
Belading
8 kg - 1 alternatieven
EAN
8806084496867

ECHT SCHOON EN GOED VERZORGD MET 6 MOTION
U wilt dat uw was echt schoon wordt, met ook nog eens de beste verzorging. LG introduceert 6 Motion, een unieke manier van wassen die bestaat uit zes verschillende wasbewegingen. Ieder wasprogramma gebruikt een verschillende combinatie van deze bewegingen, waarmee het optimale resultaat wordt behaald.
 
FILTREREN GELIJKMATIG WASRESULTAAT
Dons
 
Kleding wordt door centrifugeren naar de zijkant van de trommel gebracht, waar het wasgoed blijft hangen. Daarna wordt het waswater snel en gelijkmatig op de kleding gesproeid. Voor een beter wasresultaat.
 
ROLLEN BIJZONDER STIL
Klein wasgoed
 
Het wasgoed rolt onder water. U hoort vrijwel niets, want er valt geen wasgoed in de trommel. Het wasgoed blijft onder water met meer wrijving.
 
DRAAIEN BASISBEWEGING, NORMALE WASBEURT
Alledaagse kledingsoorten
 
De standaardbeweging (links- en rechtsom) die we kennen van de conventionele wasmachines.
 
TUIMELEN MINDER KREUKEN
Katoen
 
Kleding beweegt naar boven in de trommel en valt dan in één keer naar onder. Op deze manier kreukt uw kleding veel minder.
 
SCHOMMELEN DELICATE WASGOEDBEHANDELING
Wol/fijnwas
 
Kleding wordt voorzichtig van de ene kant naar de andere bewogen voor een delicaat handwas effect. Voor delicate stoffen die voorzichtig gewassen moeten worden en anti-krimp.
 
GOED VOOR UW PORTEMONNEE EN HET MILIEU
Energiebesparing staat bij LG hoog in het vaandel. Alle wasmachines van LG zijn ontwikkeld met dit in het achterhoofd. De unieke technologie in onze machines draagt bij een zeer gunstig energielabel, oplopend tot A+++ - 40%. Door de beladingsherkenning weet de machine altijd hoeveel wasgoed er gewassen moet worden en past hij hier het programma op aan, inclusief stroom- en waterverbruik. Met het energielabel heeft LG een van de meest zuinige wasmachines in de markt! Niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu!
 
DIRECT DRIVE™
 
De LG wasmachines hebben een motor welke direct is aangesloten op de trommel, waardoor er minder onderdelen nodig zijn. Zo is er geen aandrijfriem nodig en is de wasmachine minder blessure gevoelig. De machine vereist dus minder onderhoud en heeft een langere levensduur. Dit zorgt voor besparingen op reparatiekosten en levert langdurig comfort op. LG geeft 10 jaar garantie op deze Direct Drive motors.
 
Geluidsreducerend
 
De directe aandrijving zorgt voor minder vibratie en geluid tijdens het wassen en centrifugeren.
 
Duurzaam
 
De Direct Drive motor bevat minder onderdelen. Hierdoor zijn er minder contactpunten wat zorgt voor een langere levensduur.
 
Garantie
 
Om dit te onderstrepen heeft elke Direct Drive motor standaard 10 jaar garantie.
 
SMART DIAGNOSIS
 
Wanneer zich een probleem met je wasmachine of droger voordoet, weet je als vaak niet zo snel wat ermee aan de hand is. Dit is erg lastig wanneer de klantenservice gebeld moet worden om hulp. Met Smart Diagnosis van LG wordt het een stuk eenvoudiger. Dankzij deze techniek kan de wasmachine of droger zelf het probleem vaststellen. Na het doorlopen van een aantal stappen, geeft de wasdroger een signaal via de telefoon door aan de computer van de klantenservice. Deze computer analyseert het geluid en geeft de monteur te kennen wat het probleem is. Hierdoor bespaar je een hoop frustratie, tijd en servicekosten! Je herkent Smart diagnosis aan het logo op de voorkant van de wasmachine of droger.
 
 

LG F1612WD(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze LG F1612WD was droogcombinatie is bij Electromania te koop voor maar liefst € 971,00

ID: 27337/15714
Laagste prijsSetkorting
© Copyright 2005-2010 - BIT marketing BVBA