Wasmachine


Bij Electromania heeft u keuze uit ruim 170 wasmachines van bekende merken met bewezen betrouwbaarheid: Miele, AEG, Bosch, Siemens, Electrolux en Whirlpool, om er maar enkele te noemen. Bestel uw wasmachine dus veilig en snel online, of kom eens langs in onze showroom. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste wasmachine!Product 1 tot 25 (van 142 producten)
Product 1 tot 25 (van 142 producten)Een duurzame en betrouwbare wasmachine is zonder twijfel een onmisbaar toestel in elk huishouden. Wie houdt immers niet van een goed gewassen en frisse outfit?


Met een goede wasmachine hoeft u zich ook bijna geen zorgen meer te maken over slijtage en kleurvastheid van uw kleding. Een hedendaagse wasmachine heeft doorgaans een heel arsenaal aan speciale temperatuur-, zwier- en wasprogramma's om uw wasgoed optimaal te reinigen én te beschermen tegen slijtage en overbodige kreuken. 
 
Met een zwiersnelheid tot 1600 toeren per minuut kan de droogtijd van uw kleding bovendien gevoelig ingekort worden. Heeft u geen plaats of tijd om uw kleding te drogen? Dan is een bijhorende droogkast of een was-droogcombinatie een ideale oplossing. En ook voor een betrouwbaar, kwalitatief strijkijzer of een stoomgenerator kan u bij Electromania terecht!
 
Wasmachines worden niet alleen steeds doeltreffender, ze worden ook steeds zuiniger en bijgevolg ook milieuvriendelijker. Een wasmachine met energielabel A+++ verbruikt gemakkelijk 1/3de minder water en elektriciteit. De aanschaf van zo'n toestel is misschien nét iets duurder, maar dat verschil verdient u dus snel terug via uw energierekening!

Bij wasmachines met een laadvermogen tot 9 kg en zelfs meer kan u het aantal wasbeurten ook verminderen, wat bijkomend kostenverlagend werkt. Ook het geluidsniveau (dB) van moderne wasmachines ligt aanzienlijk lager dan bij oudere toestellen. Uw nieuwe wasmachine wordt zo echt een stille én zeer betrouwbare partner!SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA