Outlet (OP=OP)


Transportschade: 

Een toestel dat tijdens het transport naar de klant schade opliep maar nog steeds perfect functioneert. Wij raden aan de toestellen met transportschade af te halen in onze winkel in de Lindenstraat 76 te Sint-Niklaas. Verzending is uiteraard ook mogelijk maar hou er rekening mee dat de originele verpakking van het toestel ontbreekt, wij voorzien in geval van verzending steeds een passende niet originele verpakking.

 

Toonzaalmodel:

Een toestel dat werd uitgestald in onze showroom en nu eindereeks is of een toestel waarvan enkel de verpakking beschadigd is en hierdoor niet als nieuw verkocht kan worden. Het gaat hierbij steeds om ongebruikte toestellen.

 

Retourdeal:

Een toestel dat werd opgestuurd naar een klant maar nadien werd geannuleerd. Gaat om 100% nieuwe toestellen met eventueel schade aan verpakking. Soms werd toestel eens uitgepakt en terug ingepakt. Elke toestel gecheckt en 100% OK. 

Waarborg:

U krijgt bij aankoop van een toonzaalmodel of een toestel met transportschade steeds een aankoopbewijs dat geldig is voor 2 jaar fabrieksgarantie. De garantievoorwaarden zijn identiek aan deze van een nieuw toestel met uitzondering van de toestellen met transportschade. U heeft geen recht op garantieherstelling van de vooraf vastgestelde transportschade zoals vermeld op onze website.

 Product 1 tot 25 (van 150 producten)
Product 1 tot 25 (van 150 producten)
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA