Betaalmethodes

 

Volgens het tijdstip van betalen en de afhaal- of verzendkeuze, zijn er volgende betaalmogelijkheden. Behoudens de rembourskosten, zijn alle onderstaande betaalwijzen volledig kosteloos; zowel online als in het afhaalcentrum-toonzaal.

1.  Online betaling met bank- of kredietkaart (Bancontact, VISA, Mastercard)
Bij deze keuze in  het orderproces, wordt de betaling automatisch online verwerkt via de beveiligde  website van Ogone. Nadat de  gekozen betaalformule  succesvol is beëindigd, kan u het  bestelproces afronden. Electromania ontvangt  de bevestiging van de betaling samen met de bestelling en kan  deze  (indien beschikbaar)  dan ook onmiddellijk uitvoeren. Voor grotere bedragen dient u vooraf uw betaallimieten te controleren of tijdelijk te laten aanpassen.

 

2.  Netbanking
Indien u beschikt over een bankrekening KBC of Belfius, kan u uw bestelling  eveneens online betalen tijdens het bestelproces met de betaalknop KBC of Belfius. Electromania ontvangt  de bevestiging van de betaling samen met de bestelling en kan  deze  (indien beschikbaar)  dan ook onmiddellijk uitvoeren.

 

3.  Vooruitbetalen met overschrijving
U kan uw bestelling eveneens vooraf betalen met overschrijving ten gunste van
BIT Marketing BVBA
Lindenstraat  76
9100 Sint-Niklaas

IBAN BE28 7370 1710 8520
BIC KREDBEBB

met in de mededeling uw ordernummer.
Uiteraard moet uw betaling door ons geregistreerd  zijn voordat  de afhaling of levering kan plaatsvinden.

 

4.  Cash
Bij afhaling van uw bestelling  in het afhaalcentrum kunt u cash betalen.

 

5.  Bankterminal
Tevens  aanvaarden wij volgende bank- en kredietkaarten:
Bancontact – Mister Cash -  VISA – Mastercard.
Voor deze betaalservice worden geen kosten aangerekend. Voor grotere bedragen dient u vooraf uw betaal- of kredietlimieten te controleren of (tijdelijk) te laten aanpassen.


6.  ECO Cheque
Electromania aanvaardt  een volledige of gedeeltelijke betaling met ECOcheques (voor toestellen die daarvoor in aanmerking komen). Met Eco cheques kunt u zowel betalen bij afhaling, als bij levering aan huis (kies dan voor betaling rembours, punt 8). GLS die de kleine pakketten vervoert (zie verzendkosten + 8 euro) aanvaardt echter geen ecocheques als betaling. Indien u een zending wenst te betalen met ecocheques voor kleine pakketten (verzendingskosten + 8 euro) gelieve ons dan te contacteren.

 

7.  Bankcheque
Electromania aanvaardt  betaling met bankcheque (bij voorkeur voor grote bedragen). De bankcheque; uitgeschreven door de bank zelf, dient op naam gezet van de Bit Marketing BVBA of op naam van de klant, die deze dan endosseert  ten gunste van Bit Marketing BVBA.

 

8.  Betaling bij levering aan huis (onder rembours)
Voor deze service worden naast de transportkosten, ook rembourskosten aangerekend  (6 EUR incl. BTW). De betaalmogelijkheden  (cash, bankterminal, ECOcheque, bankcheque) zijn evenwel afhankelijk van de uitvoerder van het transport.  Deze  worden u dan ook steeds medegedeeld bij de bevestiging van de geplande  levering. Dit gebeurt steeds vooraf  per mail en/of  telefoon.

Uitzonderingen:

Voor kleine pakketten (verzending met GLS zie zendingen + 8 euro) kan er niet betaald worden met ecocheques. GLS aanvaardt geen ecocheques als betaling. Indien u wenst te betalen met ecocheques maar uw zending zal worden geleverd met GLS gelieve ons te contacteren. GLS aanvaardt ook geen remboursbetalingen in het buitenland.

 

  

© Copyright 2005-2010 - BIT marketing BVBA
Webwinkel software door Woensdag - SEO door Woensdag & bSeen